Medicii de renume mondial Dr. Paul Nassif și Dr. Terry Dubrow își folosesc abilitățile chirurgicale de neegalat și aduc glumele savuroase înapoi în sala de operații în mai multe episoade cu transformări uluitoare. De la sfâșietor la uimitor, medicii preiau din nou cazuri de intervenții chirurgicale care au marcat viața pacienților. Noile cazuri nu implică doar rezultate dezastruoase ale operațiilor chirurgicale, dar și oameni cu defecte genetice inexplicabile, sau victimele unor accidente care provoacă coșmaruri. Medicii sunt hotărâți să aplice tratamente inovatoare confruntându-se cu unele dintre cele mai complicate cazuri ale carierei lor.

Printre noile cazuri operate de cei doi medici sunt incluse: cel al unui supraviețuitor de cancer care și-a pierdut buza după ce o procedură simplă a devenit una dezastruoasă, cel al unei artiste obsedată de anii 2000 care vrea mărirea peste măsură a bustului, reparația genunchiului unei mame care aproape și-a pierdut membrul în urma unui accident. 

Botched este o producție Evolution Media, în care Douglas Ross, Alex Baskin, Tina Gazzerro Clapp, Matt Westmore și Sarah Kane sunt producători executivi, împreună cu Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif.Urmărește cum sunt remediate cele mai mari dezastre chirurgicale, in noile episoade din Botched, duminica, de la 22:00!