Acest instrument de ultimă oră, bazat pe tehnologia avansată GPT-4, permite generarea instantanee a unui articol de până la 1500 de cuvinte.

Cu această nouă funcție, producerea de conținut de calitate nu mai este un proces care consumă mult timp, ci unul care se desfășoară la apăsarea unui buton. Acest avantaj te ajută nu numai să economisești timp prețios, dar îți asigură și o coerență și o calitate superioară a conținutului.

Mai mult decât atât, Publyo Marketplace îți oferă posibilitatea de a publica rapid conținutul generat în peste 600 de publicații. În mai puțin de șase luni de la lansare, platforma a permis publicarea a peste 5000 de articole. Această eficiență remarcabilă nu numai că te ajută să îți transmiți mesajul la o audiență largă și diversificată, dar îți oferă și oportunitatea de a te diferenția de competiție.

Pentru a continua să inoveze în domeniul marketingului digital, Publyo a lansat recent Publyo PRO, o platformă dedicată agențiilor de marketing digital și departamentelor de marketing și PR. Publyo PRO oferă o gamă completă de instrumente pentru gestionarea eficientă a campaniilor de marketing. În plus, îți oferă acces la un marketplace privat cu prețuri preferențiale, contribuind astfel la maximizarea economiilor.

Pe parcursul scurtei sale existențe, Publyo PRO a captat deja atenția a 40 de agenții de top, care s-au înscris pentru a beneficia de avantajele oferite de această platformă inovatoare. Acest număr în creștere de utilizatori demonstrează nu numai valoarea oferită de Publyo PRO, dar și potențialul său de a deveni un instrument indispensabil în industria marketingului digital.

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale Publyo PRO este economia pe care o aduce agențiilor de marketing digital. Prin utilizarea platformei, agențiile pot economisi până la 40% pe an. Acest nivel semnificativ de economii permite redirecționarea resurselor către alte aspecte ale afacerii și creșterea potențialului de succes.

Pentru a încuraja și mai mult utilizarea platformei, Publyo PRO a introdus funcția „Pușculița”. Pentru fiecare 10.000 de euro economisiți, utilizatorii primesc 1000 de euro în credite. Acestea pot fi folosite pentru achiziționarea de advertoriale din magazinul intern, ceea ce înseamnă că economiile tale sunt reinvestite direct în dezvoltarea afacerii tale.

Această funcție inovatoare, care transformă economiile în investiții, ilustrează încă o dată angajamentul Publyo de a aduce valoare adăugată clienților săi. Acesta este un avantaj care te ajută nu doar să menții controlul asupra bugetului de marketing, ci și să îți maximizezi eficiența și să îți mărești impactul.

În esență, ceea ce face Publyo și, în special, Publyo PRO, este să îți oferă controlul asupra conținutului tău și asupra modului în care este distribuit. Prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră, aceste platforme te ajută să generezi conținut de calitate, să îl distribui în mod eficient și să îți gestionezi campaniile de marketing într-un mod mai eficient și mai cost-eficient.

În concluzie, Publyo Marketplace și Publyo PRO reprezintă un pas major în evoluția marketingului digital. Acestea combină tehnologia avansată cu un sistem de distribuție eficient și o abordare centrată pe client, pentru a oferi o soluție completă pentru nevoile de marketing digital ale zilei de astăzi. Dacă vrei să îți crești afacerea și să îți maximizezi impactul în lumea digitală, aceste instrumente sunt esențiale pentru succesul tău.