Îl poți folosi fie împreună cu paleta de farduri preferată, în culorile care te prind cel mai bine, fie doar împreună cu un ruj, pentru un machiaj de seară discret și elegant.

Accesoriul preferat de Irina Baianț pentru un machiaj de seară: Mascara Euphoric de la Avon

Genele lungi și dese au reprezentat din totdeauna o atracție. Femeile din întreaga lume au încercat tot felul de trucuri ca să ajungă la rezultatul dorit. Un machiaj reușit poate să fie mult mai mult pus în evidență cu ajutorul unui rimel de calitate

IMG_0900_IISeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mascara Euphoric de la Avon îți conferă un efect de prelungire a genelor. Le accentuează forma fără a le încărca excesiv. Nuanța clasică de negru îți dă un plus de eleganță, indiferent de ținuta pe care o porți sau de accesoriile alese.

Un machiaj de seară poate să atragă toate privirile dacă știi cum să îl realizezi. Pentru că totul funcționează mai bine în echipă, poți lua cu tine tot setul, fiindcă ai nevoie și de buze hidratate și îngrijite atunci când vrei să faci o impresie bună.

Dincolo de prețurile mici și de calitatea superioară, seturile Avon sunt special gândite pentru doamnele care vor să aibă un corp sănătos, dar și să fie cochete. Comanda se face foarte simplu! Fie alegi produsele preferate din broșura Avon, fie comanzi direct online, doar pe avon.ro. Spor la întâlnire!