Nu doar spațiile de depozitare suplimentare și amplasarea ingenioasă a pieselor de mobilier îți sunt aliați, ci și obiectele multifuncționale. Citește în continuare de ce merită să investești într-o masă 2 în 1 și cum o poți folosi în locuința ta. 

Masa multifuncțională te ajută să optimizezi spațiul

Principalul avantaj de care te bucuri atunci când cumperi o masă 2 în 1 este optimizarea spațiului. În loc să ții în casă două corpuri de mobilier, investești în unul care poate îndeplini dublu rol. Spre exemplu, sunt la mare căutare mesele care pot funcționa ca măsuță de cafea sau ca masă dinning. Obiectele sunt disponibile în diferite dimensiuni astfel încât să găsești modelul potrivit pentru locuința și familia ta. 

Masa multifuncțională de la MAM Bricolaj poate fi utilizată ca măsuță de cafea 900 x 800 x h440 sau masă dinning de 1800 x 800x h750 mm ori 1800 x 800x h420. Produsul este dotat cu un sistem modern ce permite transformarea rapidă și facilă. Sertarul cu care este prevăzut poate fi folosit ca punct de susținere pentru extinderea mesei în poziție joasă. 

Masa 2 în 1 îți protejează bugetul

Încă un motiv pentru care investiția într-o masă multifuncțională este cea mai bună soluție pentru tine este economia de bani. Dacă ai buget limitat pentru mobilarea locuiței, un obiect multifuncțional este mai prietenos cu bugetul tău. În loc să cumperi separat o masă de cafea și una de dinning, achiziționezi un produs care îndeplinește ambele funcții. Vei scoate din buzunar mai mulți bani decât ai fi dat pe o masă clasică, însă mai puțini decât ai da pe două produse. Măsuța pe care îți bei cafeaua dimineața ori când primești musafiri se poate transforma rapid în una de dinning în jurul căreia se reunește întreaga familie. 

Masa transformabilă oferă o notă modernă
Masa multifuncțională reflectă stilul de viață urban și modern, fiind ideală în amenajarea livingului. Este ușor de inclus în designul încăperii, completând armonia și echilibrul din căminul tău. 

Analizează spațiul, evaluează dimensiunile și nuanța mobilierului și alege varianta care se integrează cel mai bine în sufrageria ta. 

Masa multifuncțională nu ocupă mult spațiu, dar este suficient de generoasă pentru a găzdui întreaga familie ori grupul de prieteni. Cu siguranță cei dragi vor fi impresionați de noua achiziție. 

Sursa foto: unsplash.com