Una dintre cele mai mari temeri ale românilor, când vine vorba de cumparăturile din mall-urile online, este plata cu cardul. În pofida unei continue optimizări a plăților, părțile implicate într-o tranzacție online pot fi încă împovărate de îndoieli legate de securitate: PayPal este sigur? GooglePay este sigur? Dubiile legate de plată par a fi una dintre cele mai mari piedici în achiziţiile online.

Cu toate că plata cu cardul este una dintre cele mai sigure metode de achiziţie, magazinele online vin în ajutorul tău cu alte variante care să îţi ofere încredere suplimentară. Plata ramburs, transferul prin ordin de plată şi plata în rate sunt dintre cele mai des întâlnite metode de plată disponibile.

Sigur ai trecut prin situaţia în care ţi-ai făcut curaj să comanzi un produs de pe un magazin de haine online şi entuziasmul simţit la primirea coletului a dispărut imediat cum ai probat şi conştientizat că mărimea nu e potrivită sau poate culoarea nu e chiar ceea ce te aşteptai. Acele momente în care ţi-ai fi dorit să fi văzut în realitate produsul înainte să îl achiziţionezi, pentru că acum nu mai ai ce face. Află că este în asentiment cu tine un procent de 64% din populaţia României. De altfel, studiile arată că acesta este de fapt cel mai puternic motiv pentru care românii nu sunt fani ai cumpărăturilor online.

Pentru asta, magazinele online îţi oferă dreptul de retur, fără explicaţii, de până la 14 zile. Produsul nu este cum ţi-ai imaginat? Returul este la un telefon distanţă – uşor şi la îndemână.

Cumpărăturile au migrat spre mediul online pentru că vremurile în care trăim ne aglomerează fără egal. Metodele de plată, oferta, produsele şi tehnologia au avansat

atât de mult, încât acum poţi să găseşti pe internet produsul pe care ţi-l doreşti rapid şi încă alte mii de variante.

Infinity Marketplace îţi ştie temerile şi se luptă să îţi ofere platforma sigură şi de încredere de care ai nevoie. Renunţă la orele din coada magazinelor, mergi acasă, întinde-te pe canapea, accesează https://www.infinity.ro/ şi cumpără în siguranţă ce îţi doreşti, pentru că Infinity este soluţia de care ai nevoie.