Mai multe studii au demonstrat că lungimea degetelor de la mâini este influențată încă din uter de concentrația de hormoni pe care o primește bebelușul.

Cercetătorii au făcut o comparație între degetul mic și degetul inelar alăturat și au ajuns la câteva concluzii surprinzătoare. Iată ce spune degetul mic despre personalitatea ta, în funcție de lungimea lui, în comparație cu inelarul, și în funcție de influența hormonală.

Cum este stabilit raportul dintre degetul mic și inelar

Cei mai mulți dintre noi avem degetul mic mult mai scurt decât degetul alăturat, și anume inelarul. De obicei, degetul mic nici nu ajunge la cea de a doua articulație a inelarului, pronind de la baza degetului (articulația aflată imediat sub unghie).

Cu toate acestea, la unele persoane vârful degetului mic poate ajunge la cea de a doua articulație a inelarului, fiind astfel mai lung decât media.

Nu se ia în considerare lungimea unghiilor, ci doar lungimea degetului ca atare.

Dacă degetul mic este suficient de lung și ajunge la a doua articulație a inelarului

Ești o persoană intuitivă și comunicativă. Ești curioasă, citești mult, participi la tot felul de evenimente sociale și ești mai tot timpul în oraș cu prietenii tăi. Ai un program foarte încărcat în fiecare zi și ai un talent deosebit să complici lucrurile, chiar și atunci când sunt simple. Nu te plictisești niciodată, ești mereu activă și colegii de muncă te apreciază pentru implicarea ta.

Ce spune degetul mic despre personalitatea ta

Dacă degetul mic este mai lung de a doua articulație a inelarului

Sunt foarte rare cazurile în care degetul mic este atât de lung și aproape că ajunge la unghia inelarului. Persoanele care au această caracteristică sunt generoase și calde, ușor impresionabile și foarte iubitoare. De obicei, sunt înzestrate și cu un talent artistic deosebit, pictează sau compun muzică și trăiesc într-un univers ideal, ferindu-se de orice necazuri și complicații. Multe dintre ele au o naivitate copilărească pe care cei din jur o pot exploata în folosul lor.

Dacă degetul mic este mult mai scurt

Este cea mai răspândită situație, majoritatea dintre noi având degetul mic mult mai scurt față de a doua articulație a inelarului. Acest caz trădează o persoană răbdătoare și muncitoare, responsabilă și pregătită să facă față unor obstacole dificile în viață. Nu își arată sentimentele decât în momentele deosebite, dar se implică cu toată inima și energia în relațiile sincere de prietenie și în relația de cuplu.