Pentru noi, femeile, fazele Lunii sunt importante, iar acestea au o influență chiar din ziua nașterii noastre. Află ce legătură poate avea Luna și ziua ta de naștere, cum stai cu norocul, cum stai cu sănătatea și cum ți-ai putea îmbunătăți viața în funcție de această legătură.

De la Luna nouă la Luna plină

Femeile născute între faza de Lună nouă și cea de Lună plină captează mai mult din armonia și echilibrul pe care îl transmite astrul selenar.

Iar femeile născute între Lună plină și Lună nouă sunt mai sensibile, mai schimbătoare și rezonează mai mult cu energia creativă a Lunii.

Femeile născute în prima decadă a lunii

Fiecare lună se împarte în trei decade, care sunt corelate cu fazele Lunii. Dacă te-ai născut în prima decadă, adică de la 1 până pe 10 ale lunii inclusiv, ești mai norocoasă în zilele cu Lună nouă și în zilele în care Luna este la Primul Pătrar.

Energia și vitalitatea ta sunt în creștere în zilele în care este Lună nouă sau la primul pătrar al Lunii, iar șansele de a face mai multe pentru tine și pentru starea ta de bine sunt și ele mai mari.

Femeile născute în primele zece zile ale lunii, pot avea și mai mult noroc în activitățile noi care încep cu Luna nouă, dar și în ierarhie sau în carieră. Pentru ele, acum se ivesc șanse bune să găsească o nouă sursă de bani.

Femeile născute în a doua decadă a lunii

Dacă te-ai născut în a doua decadă a lunii, adică de pe data de 11 până pe data de 20 inclusiv, cea mai bună perioadă a ta este cuprinsă cu cinci zile înainte și cinci zile după Luna plină.

Viața ta este profund influențată de Luna plină, iar în zilele în care Luna se află în această fază și este deosebit de luminoasă, și tu ești plină de energie și reușești să rezolvi mult mai repede tot felul de probleme, inclusiv financiare.

Femeile născute în ultima decadă a lunii

Dacă te-ai născut în ultima decadă, adică de la data de 21 ale lunii la data de 31, Ultimul Pătrar este perioada propice pentru tine, în care vei obține mult mai ușor ceea ce urmărești și în care vei avea parte de șanse noi.

Fii atentă la calendar și, ori de câte ori Luna este la Ultimul Pătrar vei simți o schimbare în bine. Tonusul tău va fi mai bun, vitalitatea crește, te vei recupera mai ușor dacă ai fost bolnavă, iar dacă ai avut necazuri în familie, se vor găsi soluții mai bune pentru ele.