Programul plin de acțiune este prezentat de o echipă de oameni pricepuți în modă, îmbrăcați pentru a impresiona, în ton cu tema galei de anul acesta: „In America: An Anthology of Fashion„. În panelul de experți se găsește prezentatorul nominalizat la Emmy, Karamo, corespondentul E! de stil, Zanna Roberts Rassi, experta în cultură pop, Camille Kostek, expertul în modă, Phillip Picardi și corespondentul E!, Naz Perez. Împreună, vor oferi cel mai extins conținut disponibil pe multiple platforme a unei gale ce face istorie an de an.

Distracția nu se termină aici, pentru că subiectul urmează să fie dezbătut și în cadrul emisiunilor Daily Pop și Nightly Pop.

Cele mai importante și uimitoare apariții, interacțiuni cu staruri, dezvăluiri și conversați care stabilesc tendințe, fac toate parte din experiența Live From E!: Met Gala și este difuzată de E! marți, pe 3 mai, de la 22:00!

Live From E!: Met Gala este produs de Live Digital Entertainment, cu Eddie Delbridge și Shaun Smith în rolul de producători executivi.