Marți, 16 noiembrie – 20.00 Cheia Crăciunului (Unlocking Christmas, 2020). O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate (Taylor Cole) și Kevin (Steve Lund) pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita. Ambii se află la o răscruce în viața lor, Kate este nouă în oraș și are o bursă medicală la spital, iar Kevin s-a întors acasă după o misiune cu Forțele Aeriene și toți prietenii și familia lui par să fie foarte preocupați de ceea ce plănuiește pentru viitorul său. Oare obiectele misterioase îi va ajuta să se găsescă unul pe celălalt?

Vineri, 19 noiembrie – 20.00, Un ajutor de Crăciun (If Only I Had Christmas, 2020). Darcy (Candace Cameron Bure) vizitează Emerald Educational Trust cu un scop clar, să-l determine pe vicepreședintele unei companii de tehnologie să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate. Glenn Goodman (Warren Christie) este liderul companiei și nu îi place deloc publicitatea. Dar firma sa are nevoie de apariții pozitive în presă, în principal pentru că nimeni nu l-a văzut pe președinte de zece ani. Oare o să reușească Darcy să își atingă scopul și să schimbe imaginea dură și rigidă a unui corporatist? Poate o doză dublă de magie festivă va funcționa!  

Duminica, 21 noiembrie – 16.00, Ne vedem de Crăciun (Meet Me At Christmas, 2020). Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan (Catherine Bell) preia sarcina pregătirilor de nuntă, programată pentru Ajunul Crăciunului, cu ajutorul unchiului miresei, Beau (Mark Deklin). Cei doi se cunosc de mult timp și reușesc să colaboreze pentru a asigura succesul fericitului eveniment. Oare vor găsi împreună, pe lângă soluții, și un strop de magie?