Un astfel de job îți oferă nu numai câștiguri financiare foarte atrăgătoare, dar și condiții excelente de muncă, călătorii și, per total, o viață deloc plictisitoare. 

La ora actuală, companiile aeriene atât din România cât și din Europa se află într-un continuu proces de angajare. Iar după o lungă perioadă în care s-a renunțat la personal, în urma scăderii numărului de personal, acum este mai mare nevoia de personal ca niciodată. 

Cererea de personal depășește cu mult oferta disponibilă pe piață. Iar tinerii din România ar trebui să profite numaidecât de această situație! Iar asta deoarece acum este mai ușor ca niciodată să devii însoțitor de bord.

S-a revenit la normal, precum înaintea pandemiei, în ceea ce privește numărul de zboruri, iar pentru a putea face față cererii de călătorii, companiile aeriene sunt nevoite să facă angajări. Drept urmare, este momentul ideal pentru a lua în calcul urmarea unor cursuri de formare însoțitori de bord.

Competiția în ceea ce privește angajarea de însoțitori de bord este foarte benefică pentru aceștia din urmă. Au șansa de a alege cea mai avantajoasă ofertă de angajare, așa că poate fi cel mai bun moment pentru o schimbare, o reorientare profesionale către o frumoasă carieră printre nori.

Hi Wings te ajută să obții jobul mult visat, oferindu-ți toată pregătirea necesară

Nu te poți duce oricum la interviul de angajare pentru a deveni însoțitor de bord. Va trebui ca mai întâi să urmezi cursurile a unui centru de formare însoțitori de bord. Este însă important să colaborezi cu un centru acreditat, care să îți ofere toate condițiile necesare pentru a putea obține un atestat recunoscut internațioal.

Dacă nu știi încotro să apuci, pentru a face o alegere care să îți garanteze în cea mai mare măsură un job în domeniul aviației, atunci Hi Wings reprezintă alegerea pe care trebuie să o faci!

De ce Hi Wings? Ei bine, mai ales pentru că în numai 3 săptămâni poți deveni însoțitor de bord. În tot acest timp, vei avea parte de pregătirea obligatorie pentru obținerea atestatului de membru de echipaj de cabină, astfel încât să ai dreptul legal pentru ocuparea postului de însoțitor de bord. Altfel spus, în mai puțin de o lună poți fi deja printre nori. Sună bine? Ei bine, merită să încerci!

Vei studia teoria zborului, vei învăța toată terminologia din domeniul aviației și mai ales vei descoperi medicina aeronautică. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante materii pe care vei avea ocazia să le studiezi în cadrul școlii Hi Wings din București.

Pregătirea teoretică nu reprezintă însă singura ramură la care vei avea acces. Vei beneficia și de pregătire practică, în cadrul unui simulator partener din București, întocmai pentru ca în prima ta zi de muncă să pășești cu încredere și siguranță în avionul în care urmează să fii însoțitor de zbor.

În costurile pentru cursurile oferite de HiWings sunt incluse examinarea, vizita medicală precum și simulatorul. Altfel spus, plătești o singură dată (sau în rate, dacă dorești) iar mai apoi scapi de orice grijă.

Este momentul oportun pentru a începe o carieră printre nori. Înscrie-te la cursurile oferite de HiWings și în 3 săptămâni vei putea obține primul tău job în domeniul aviației.