Despre armonia în cuplu și felul în care reușesc ei să o păstreze povestsc simplu ori de câte ori au ocazia, cu naturalețe și normalitate, recunoscând că nu este vorba de vreun sacrificiu, ci de o grijă a unuia față de celălalt.

„Nu știm dacă este o recomandare neapărat, dar la noi funcționează de fiecare dată. Când unul dintre noi are o stare mai puțin bună, celălalt îi ridică moralul prin a-i spune lucruri frumoase și întotdeauna suntem acolo unul pentru altul. Dacă unul este nervos, este clar că celălalt trebuie să vina cu pacea și până trece furtuna nu mai scoate nimeni niciun cuvânt. Încercăm întotdeauna să ne echilibram unul pe celălalt. Important este să ai răbdare cu partenerul și dacă într-adevăr simți că este sufletul pereche să-i accepți și părțile mai puțin bune.”, declară Iuliana.

Cu siguranță că un alt aspect important care determină această armonie, de peste 10 ani de când sunt împreună, ține și de o bună organizare pe care, cumva, au reușit să o seteze din mers. Își împart egal și firesc treburile casei, așa cum o fac și atunci când este vorba despre timpul petrecut în studio, locul din care ies piesele minunate pe care vocilor lor le implantează în inimile celor care îi ascultă.

„Ne împărțim treburile casei, de obicei facem ce avem de făcut acasă în cursul dimineții, iar apoi mergem către studioul în care studiem aproape zilnic. După amiază, ne setăm întâlnirile pe care le avem pentru evenimente.”, conchide frumoasa Iuliana.

Înainte de final, te invităm să intri în atmosfera unică a Prestige Orchestra.