Cort adaptat destinației

 Cortul este adăpostul tău pe toată durata excursiei și el trebuie ales cu grijă să îndeplinească nevoile specifice mediului și sezonului în care va fi folosit. Pe Sportano.ro găsești cortul de calitate de la branduri de renume precum Easy Camp, High Peak, Marmot, Spokey, Thule și Coleman. Pentru drumeții lungi pe munte, îți recomandăm un cort rezistent la apă și la soare, ușor de folosit și de transportat. Există opțiuni pentru o persoană, două sau trei unde spațiul din interior este generos atât pentru dormit, cât și pentru depozitarea bagajelor. Iar dacă familia ta este mai mare, există corturi de 5-6 persoane, de obicei împărțite în mai multe secțiuni special proiectate pentru grupuri.  

Equipment for camping on a grass – backpack, tent, sleeping bags, mats and other stuff for comfortable camping life.

Saci de dormit și plăpumi de drumeție

 Confortul în interiorul cortului este asigurat de o serie de articole precum sacul de dormit sau plapuma de drumeție care au rolul de a te ajuta să te odihnești pe timpul nopții. În oferta Sportano.ro găsești branduri precum Carp Spirit, Deuter, Exped, Ferrino, Outwell, Rab și Sea to Summit care reunesc produse diverse, potrivite oricărui tip de excursie, de înaltă calitate. Cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știi este că există saci de dormit de iarnă, cu suficientă umplutură de puf cât să fie folosit la temperaturi negative, și saci de dormit de vară, cu un singur strat de izolație sintetică. Recomandarea noastră este să alegi din magazinul sportiv un sac de dormit potrivit pentru temperaturi de 0 grade Celsius, universal, care poate fi folosit de primăvara până toamna. 

Camping, recreation, hiking.

Plapuma de călătorie este alegerea ideală în cazul unei excursii de agrement sau de camping în zile de vară și conferă mai mult spațiu în timpul somnului. Este de formă dreptunghiulară și are o retenție mai slabă a căldurii în interior decât un sac de dormit. 

Accesorii esențiale 

 Viața în natură poate veni cu provocări neașteptate pentru tine dacă ești la primele experiențe cu cortul, așa că te ajutăm cu o listă de accesorii care îți vor face experiența mai plăcută și mai ușor de gestionat. Vei avea nevoie cu siguranță de un briceag, o busolă, o trusă de prim-ajutor și ochelari de protecție. Un briceag multifuncțional poate fi soluția ta atunci când vrei să pregătești masă, să faci focul sau mici lucrări de amenajare în jurul cortului. Busola și trusa de prim ajutor sunt articole esențiale în bagajul tău. Siguranța ta depinde de calitatea accesoriilor pe care le pui în bagaj așa că asigură-te că alegi din magazinul nostru sportiv produsele de care ai nevoie. În funcție de natura excursiei tale, poți lua în calcul și o lopată pliabilă pentru amenajarea focului de tabără sau un prosop cu uscare rapidă care poate fi rapid depozitat înapoi în bagaj.

Îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate

 Indiferent de sezonul în care alegi să faci excursia cu cortul, ai nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate, care să îți asigure confortul indiferent de condițiile meteo. Alege din oferta Sportano.ro pantaloni impermeabili, jachete și haine termoizolante de la branduri recunoscute pentru calitatea produselor lor și rezistența materialelor. Magazinul sportiv oferă și o gamă largă de botine, cizme și pantofi de munte cu nivel crescut de impermeabilitate, confecționate din materiale moderne și confortabile. 

Man in winter jacket choosing trail shoes for mountain hiking in the sports shop

 Folosește această listă data viitoare când ai în plan o drumeție cu cortul, singur sau cu familia, pentru a te asigura că nu omiți din bagaj lucruri esențiale. Împachetează articolele esențiale și bucură-te de relaxare și confort în natură cu puțin ajutor de la branduri și produse de calitate, create special pentru ca tu să ai cea mai bună experiență când pleci de acasă.

Healthy lifestyle. Woman in sportive clothes doing yoga indoors.