Din fericire, ai la dispoziție o varietate de accesorii interesante din care poți alege, în funcție de zona în care vrei să-ți aplici un pierce! Mai multe despre un piercing nas vezi aici, dar și despre alte zone pe care le poți viza.

Piercing nas 

Pierce-urile sunt folosite încă de acum mai bine de 5000 de ani. La început, ele erau realizate exclusiv în nas și erau purtate în Orientul Mijlociu de către femeile care voiau să-și înfrumusețeze aspectul. Așadar, dacă vrei să te bucuri de un piercing nas vizibil pentru cei din jur, te poți orienta spre un model de tip potcoavă, pe care să îl aplici pe una dintre nări sau spre o bijuterie tip bobiță, care este discretă, dar interesantă. 

În buric 

O altă variantă deosebită de pierce, pe care o ai la dispoziție este aceea de a-ți pune o bijuterie în buric. Dacă vrei ca vara, atunci când poți purta haine scurte și subțiri să ai un accesoriu la vedere, nu ezita să te orientezi către această soluție. Pierce-ul în buric îți oferă mai multă feminitate și, cu siguranță vei atrage privirile celor din jur, indiferent dacă te afli la plajă sau pur și simplu la plimbare. 

În sprânceană 

Pierce-ul în sprânceană denotă întotdeauna putere și curaj. Dacă ești adepta stilului punk-rock, o astfel de bijuterie vine perfect în completarea look-ului tău preferat. Îți poți pune pierce-ul fie orizontal, fie vertical, indiferent dacă alegi un model uni din punct de vedere cromatic sau unul colorat, care să atragă atenția. 

În ureche

Poate unul dintre cele mai simple pierce-uri, cel în ureche este o alegere inspirată dacă vrei o bijuterie pe care să o poți ,,ascunde” ușor cu ajutorul părului. Poți să te orientezi fie către un accesoriu simplu, discret și elegant, fie către unul mare, de tip statement, care să vină frumos în completarea cerceilor pe care îi porți în mod normal. Avantajul pierce-ului în ureche este că după ce zona se vindecă, poți să înlocuiești singură bijuteria cu o alta ori de câte ori vrei. 

Pierce în limbă

Vrei să te bucuri de senzații noi și inedite? Aplică-ți un pierce în limbă! Cu siguranță vei simți o schimbare făcând acest lucru. De exemplu, viața ta romantică va fi mai piperată și mai interesantă. Partenerul tău se va bucura și el, la rândul său, de senzații tari! Mai mult, optând pentru un astfel de pierce, perioada de vindecare este destul de redusă, având în vedere că limba este bogat vascularizată și are capacitatea de a se regenera foarte repede. 

Pierce în zona intimă 

O reală dovadă de curaj este aceea în care îți pui un pierce în zona intimă. Făcând acest lucru, faci de fapt un lucru pentru tine, întrucât nu este vizibil, așa cum sunt bijuteriile în nas ori în ureche. În timpul actului sexual vei experimenta senzații nemaiîntâlnite până acum, care îți vor crea un plus de plăcere! 

Pe lângă toate tipurile de pierce-uri menționate anterior, ai posibilitatea de opta și pentru unul dermal. Este vorba despre un pierce relativ nou, care se aseamănă foarte mult cu un implant, având în vedere că după ce este aplicat, devine parte din corpul tău! 

La acest salon de piercing InkStar îți poți face orice pierce consideri că este potrivit pentru tine! De la un pierce nas, până la cel în ureche, în limbă, în sprânceană sau în zona intimă – studiază-le pe toate înainte de a lua o decizie! 

Date de contact: 

Email: [email protected]

Telefon: +4 0729 987 932