Învață de la un trainer cu experiență cum să obții rezultate impresionante și să satisfaci toate cerințele clientelor tale, în așa fel încât să pui bazele unei afaceri de succes. Înscrie-te la cursurile online de unghii dezvoltate de Ioana Diana Nail Trainer și pregătește-te pentru a face performanță în domeniu!

Învață cum să folosești corect instrumentele și materialele necesare pentru a crea cele mai frumoase unghii cu gel

Primul pas pentru a deveni un nail tehnician de succes este să te familiarizezi cu toate categoriile de produse și instrumente de care ai nevoie pentru a crea unghii spectaculoase. De la cele necesare pentru crearea unei baze perfecte și rezistente, la chestiuni ce țin de detaliu sau abordarea unei structuri unghiale complicate, îți vor fi oferite informații detaliate și aplicate pentru fiecare element în parte. Aceste cursuri sunt perfecte pentru a umple orice lacună existentă în așa fel încât să poți face față cu brio oricărei provocări la care vei fi expus în practica ta. 

Creează un portofoliu impresionant și diversificat care să te ajute să îți atragi mai mulți clienți și să îți dezvolți cariera în domeniul manichiurii

Ioana Diana te pregătește pentru a deveni un pachet complet în domeniul în care urmează să activezi. Așadar, îți împărtășește secrete nu doar despre modul în care poți obține manichiura perfectă, ci și despre traseul pe care poți să îl parcurgi pentru a-ți crea o imagine puternică în domeniu. 

Portofoliul de lucrări este o necesitate prin care îți poți prezenta talentul și abilitățile în așa fel încât să convingi, să atragi și, în final, să demonstrezi că ești foarte bun în ceea ce faci. Dacă până nu de mult o variantă fizică era suficientă, odată cu dezvoltarea mediului online ai mai multe oportunități de promovare. Ioana Diana te va învăța cum să te folosești de paginile tale pe rețele sociale pentru a-ți contura portofolii digitale care să atragă tot mai mulți clienți care vor fi impresionați de munca ta.

Descoperă noi idei și inspirație într-un mediu online interactiv

Alege tipul de curs dorit dintre cele prezentate pe site și primești acces imediat pentru vizualizarea acestuia. Toate informațiile necesare îți vor fi prezentate cu lux de amănunte, printr-o metodă demonstrativă, în așa fel încât să înțelegi fiecare detaliu. Te bucuri totodată și de o componentă interactivă care îți permite să pui în aplicare tot ce ai învățat și să primești feedback aplicat la lucrările tale. Acest lucru te va ajuta să descoperi aspecte unde există loc de îmbunătățire astfel încât să ajungi să îți perfecționezi tehnica. 

Primește sfaturi și trucuri utile din partea unui trainer specializat în manichiură care să te ajute să devii un expert în crearea unghiilor cu gel și să îți maximizezi potențialul în acest domeniu

Peste șase ani de experiență în domeniul manichiurii, zeci de cursuri susținute, Grand Prix obținut în cadrul competiției “Brilliant CUP 2021” și sutele de cliente mulțumite sunt doar câteva dintre aspectele care o recomandă pe Ioana Diana ca fiind un trainer ce te va ajuta să îți atingi obiectivele profesionale. Cursurile sunt abordate într-o manieră transparentă și detaliată, oferindu-ți toate secretele privind metodele de lucru și stilul de abordare corect al clientelor care au ajutat-o să ajungă în punctul în care se află astăzi, în așa fel încât și tu să îi poți călca pe urme.

Alege cursurile online de la Ioana Diana Nail Trainer, perfecționează-te constant și devino un manichiurist de succes!