Unul dintre lucrurile pe care le poți face este să alegi obiecte 2 în 1, mai ales dacă spațiul pe care dorești să îl amenajezi este unul mai mic. Un ghiveci pe care îl plasezi pe noptieră și care are o lampă integrată, o bancă cu spațiu de depozitare integrat. 

Simplitate și căldură în gama de culori alese 

Într-un dormitor modern, un cadru pat 160×200 de culoare neagră sau albă, realizat din oțel, se va integra perfect. Dacă dorești să oferi o atingere plăcută și o atmosferă ca o îmbrățișare caldă, preferă un cadru pat 160×200 din catifea, de preferat culori pastelate sau neutre: roz, alb, gri sau negru.

Pentru o sufragerie modernă, cu un aspect elegant, alege canapele și fotolii de culoare gri deschis, turcoaz sau galben și fă combinații de culori contrastante. Nu numai că vei crea un efect de surpriză, dar vei reuși să creezi o atmosferă caldă, plăcută, o atmosferă care îți redă starea de bine necesară atunci când petreci timp în acest spațiu destinat relaxării. 

Nu uita că și culoarea dictează atmosfera dintr-o încăpere, iar alegerile pe care le faci, la fel ca accesoriile, pot personaliza într-un mod rapid și eficient interiorul unei camere sau al întregii locuințe. 

Preferă articolele originale: scaune de bucătărie pe vidaxl.ro

Un decor modern este un decor original, iar pentru a oferi originalitate unui spațiu, este nevoie de articole originale. Pentru mobilarea bucătăriei, un set de scaune din lemn masiv de sheesham va reprezenta alegerea inedită: cu siguranță vei surprinde vizual și vei crea efectul dorit: o atmosferă elegantă, dar în același timp caldă. 

Poți alege din oferta de scaune de bucatarie pe vidaxl.ro, mai ales că poți regăsi atât culori, cât și materiale care te vor ajuta să completezi un decor modern personalizat: scaune de bucătărie cu spătar oval, scaune din lemn curbat și piele ecologică sau scaune de bucătărie consolă, dar și scaune din catifea, în culori precum galben, maro, negru, chiar roz sau alb. 

Combină materialele pentru a obține o atmosferă caldă, îndrăznește să faci combinații neașteptate de culori și forme pentru a crea efectul de surpriză în interiorul locuinței și mizează pe formele originale. În acest fel, vei face dovada că interiorul locuinței tale are accente moderne și vei personaliza spațiul în care locuiești după bunul plac, oferind originalitatea necesară unui interior modern.