Nu trebuie să vă revizuiți complet rutina actuală de îngrijire a părului și să cumpărați toate produsele noi pentru păr. Dar există anumite sfaturi și trucuri simple pe care le poți urma și care pot aduce o îmbunătățire masivă a părului tău în doar câteva zile. 

În primul rând, trebuie să înțelegi cu ce tip de probleme se confruntă părul tău? Este vorba de mătreață, păr deteriorat, șuvițe fără niciun pic de luciu ori lipsite de vitalitate? Cele peste 6000 de produse din magazinul online Haircare îți vin în ajutor! Disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7, acestea îți pot oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a ieși victorios din bătăliile grele pe care le duci cu părul tău.   

Să parcurgem împreună cele mai frecvente chestiuni cu care ne confruntăm, când vine vorba de îngrijirea sau sănătatea părului nostru:

 1. Decolorarea, îngălbenirea sau lipsa de vitalitate a părului

Toate aceste lucruri pot să aibă ca principală cauză coafarea cu aparatură ce îți înfierbântă părul, de trecerea timpului ori de mersul la piscină.

Răspunsul? S-ar putea sa ai nevoie de produse care atenuează din această paloare și împrospătează luminozitatea părului deschis (blond, cărunt și alb). Nu uita nici de tratamentele hrănitoare pentru culoare, menite să restaureze părul uscat, deteriorat ori lipsit de netezire. 

 1. Păr sălbatic, dezordonat, încrețit peste măsură

Din cauza umidității, a electrizării ori a ruperii.

Soluția? Atunci când părul este lipsit de disciplină, trebuie să alegi produse care conțin cheratină – acesta ajută la hrănirea, redarea formei și netezirea. Optează pentru produsele ce țin sub control orice fire rebele!

 1. Părul gras

Foarte adesea, părul tău este îngreunat ori deteriorat de surplusul de ulei. Cauza? Acumularea de produse de styling pe firele părului, utilizarea apei dure, prezența mineralelor sau a clorului.

Rezolvarea cea mai la îndemână? Caută (și folosește cu rigoare) cele mai moderne tratamente și șampoane ce pot să curețe și să purifice părul.

 1. Fragilitate excesivă

Dacă părul tău este slab și predispus la rupere, s-ar putea ca de vină să fie stresul la care este supus zi de zi. Cum așa? Poate coafarea termică, tratamentele chimice, decolorarea și vopsirea fac viața părului tău un adevărat chin, imposibil de tolerat.

Abordarea corectă? Alege produse bogate în colagen și biotină – aceste două ingrediente sprijină considerabil creșterea și întărirea părului, încă de la nivel celular. 

De unde să începi cumpărăturile pentru toate aceste probleme?

Alege Haircare.ro – toate produsele de îngrijire a părului într-un singur loc

Ai parte de:

 •  Oferte speciale – articole de par cu reduceri de pana la 30%
 •  Puncte de fidelitate la fiecare comandă
 •  Garantia autenticitatii tuturor articolelor vândute
 •  Transport gratuit la comenzi ce depășesc pragul de 200 de lei
 •  Plata cu cardul sau în sistem ramburs
 • Branduri atent selecționate – producătorii pe care îi vei întâlni pe haircare sunt aleși dintre cei mai cunoscuți și de succes din industria cosmetică. Nume precum Davines, Moroccanoil, Kevin Murphy, Alfaparf, toata gama olaplex, Kerastase fac parte din cele peste 80 de branduri autentice prezente pe site. 
 •  Zeci de colecții și serii specifice
 •  Filtrare rapidă – caută în funcție de brand, de tipurile de păr sau de nevoia de îngrijire/tratamentul necesar, tipul produsului de ingrijire, gama de articole pentru styling, soluții pentru femei/bărbați, vopsele, accesorii și oferte cu reducere.
 •  Secțiune de noutăți și articole ce cuprinde materiale relevante, menite să te educe și să te informeze într-o mulțime de tematici.