Shake-ul Formula 1 este un înlocuitor de masă care poate fi servit la micul dejun, la prânz sau cină, fie că alegi să îl consumi ca atare sau ca ingredient cheie în diverse preparate culinare. Este bogat în proteine care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare și furnizează un amestec echilibrat de vitamine, minerale și grăsimi.

Formula 1 cu aromă de ciocolată și portocale în Ediție Limitată este cel mai recent produs lansat de Herbalife Nutrition. Bucură-te de shake-ul cu aromă de sărbătoare chiar de la prima oră a dimineții.

Beneficii cheie:

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Bogat în proteine
Conține proteine de înaltă calitate din soia, fibre, vitamine & minerale
Noul Formula 1 cu aromă de ciocolată și portocale, în ediție limitată, este potrivit pentru vegani
Furnizează cel puțin 30% din necesarul zilnic de 26* vitamine și minerale per porție.
Obține nutrienții de care are nevoie corpul tău* respectând cerințele impuse de dietă
Nu conține coloranți artificiali sau arome.

Când este preparat cu 250 ml lapte semidegresat, fiecare porție furnizează:

216 kcal
18 g proteine
4 g fibre

Mod recomandat de utilizare:

Savurează un shake Formula 1 în fiecare zi, echivalentul unei mese sănătoase Agită ușor recipientul înainte de fiecare utilizare deoarece conținutul se poate sedimenta. Amestecă două măsuri (26 g) de pudră cu 250 ml de lapte rece, semi-degresat (1,5 % grăsime) și vei obține un shake delicios, cu aromă de vară.

Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru a contacta un Distribuitor Independent accesează https://contact.herbalife.ro/