TOP 3 trucuri pentru a dobândi un farmec aparte

  • Accesorizarea chic: cheia pentru un outfit care atrage toate privirile

Atunci când reușești să îți accesorizezi ținutele într-un mod interesant, cu siguranță te simți mai încrezătoare în orice moment. Însă, cum reușești să alegi accesoriile perfecte, indiferent de ținută? Ei bine, o bijuterie deosebită este exact elementul pe care nu trebuie să-l uiți atunci când îți verifici ținuta înainte de a ieși din casă! Pentru a obține acel efect glam, care te ajută să strălucești, descoperă aici bijuteriile de aur de 14k oferite de B&B SHOP. Mulțumită detaliilor fine vei reuși să ai o accesorizare chic de invidiat, și ai la dispoziție chiar și bijuterii care au o piatră reprezentativă pentru stilul ori zodia ta. Totodată, te poți bucura de o gamă largă de bijuterii în diferite nuanțe: de la de auriu și rose gold, pana la argintiu și bicolor.

Astfel, chiar și atunci când optezi, într-o zi, pentru o ținută smart-casual ori sport, iar a doua zi preferi o ținută elegantă, bijuteriile potrivite te ajută întotdeauna să oferi vestimentației o notă unică. Iar în cazul în care îți schimbi destul de des piesele din garderobă, ai nevoie de accesorii care dezvăluie, subtil, frumusețea ta interioară!

  • Culorile contrastante: un joc cromatic binevenit în sezonul destinat schimbărilor

După o iarnă rece și mohorâtă, este timpul să optezi pentru o paletă cât mai largă de culori, care să ofere note vesele și jucăușe în garderoba ta. Astfel, metoda prin care îți poți crea o ținută deosebită este să aplici, în mod echilibrat, o culoare contrastantă necesară pentru un joc cromatic care atrage toate privirile!

De exemplu, chiar dacă ai un costum închis la culoare sau o uniformă ternă, îți poți asorta ținuta cu o eșarfă veselă, în diverse culori: roșu pasional, albastru electrizant ori verde neon. Fie că porți eșarfa la baza gâtului, fie că o înnozi la geantă, efectul contrastant oferă un look fresh, prin care îți exprimi creativitatea și personalitatea! Ideea este să combini elementele din garderoba ta pentru a-ți contura un stil doar al tău care îți aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi!

  • Atitudinea pozitivă: elementul esențial pentru o viață împlinită

Îmbrăcămintea și bijuteriile te ajută să te simți mai încrezătoare în farmecul tău natural, însă nu uita că fericirea vine, în primul rând, din interior. De foarte multe ori pandemia a adus obstacole în viața ta, dar este important să ai o atitudine optimistă și să nu uiți că momentele însorite vin chiar și după cele mai furtunoase zile.

Așadar, în cazul în care simți că ți-ar prinde bine o schimbare, atunci ia atitudine și încearcă să faci ceva diferit. Ai nenumărate opțiuni pe care să le încerci: te poți apuca de un hobby drag, te poți înscrie la un curs unde înveți lucruri noi și cunoști alte persoane, ori pur și simplu faci mai multe plimbări în natură. Ține doar de tine să faci primul pas către o atitudine optimistă, care te ajută să ai o viață împlinită și să radiezi de fericire!

În concluzie, nu ezita să aplici aceste idei pentru a-ți contura un stil aparte și pentru a adopta o nouă atitudine, care să îți ofere încredere și optimism. Prin câteva schimbări mici dar esențiale, vei descoperi cum poți construi șarmul tău aparte, care îi va cuceri pe toți cei din jur!

Sursa foto: Shutterstock.com