Iubitul tău este un colecționar de băuturi deosebite? 

Îi place să își impresioneze musafirii cu tot felul de cocktailuri sau pur și simplu să le ofere o băutură pe care poate nu au mai servit-o până atunci? Dacă da, atunci sigur va fi impresionat de un Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique. A fi alături de persoana iubită și a-i susține pasiunile este una dintre esențele iubirii, iar dacă apar și mici daruri simbolice, este perfect.  

De ce este special acest set cu decantor și pahare? În primul rând, datorită design-ului inovator și elegant. În al doilea rând, poate fi potrivit și unei persoane care adoră să călătorească și astfel să îmbine pasiunea pentru explorarea lumii cu descoperirea unor noi băuturi pe care să le aducă acasă. Apoi, vorbim despre decantor și pahare în sine, care sunt realizate din sticlă suflată. Mai mult, decantorul este suflat manual și are un aspect elegant și rafinat. Surpriza este reprezentată de o navă elegantă și misterioasă din interiorul decantorului, care va arată excepțional atât când acesta este plin, cât și gol, reprezentând o decorațiune spectaculoasă pentru living sau bar. 

Rămânem tot la recomandări de decantoare, întrucât au devenit atât de populare și în țara noastră în ultimii ani, oamenii înțelegând cât sunt de importante pentru arta servirii băuturilor. De data aceasta, îți prezentăm un Decantor Munte de Aur În Vârful Lumii cu bile de curatare. Acest cadou este destinat persoanelor care adoră să călătorească, în special în natură, la munte. Persoanelor care cuceresc vârfuri montane și pentru care drumețiile au devenit un stil de viață. Dacă și iubitul tău adoră să meargă la munte și, de asemenea, colecționează băuturi foarte bune, pe care le desface la ocazii speciale, atunci un astfel de decantor este cadoul perfect. 

Are elemente aurii, ceea ce îi conferă o notă de eleganță, lux și exclusivitate. Ceea ce este diferit la acest decantor este faptul că vine însoțit de bile de curățare care facilitează procesul de întreținere după folosire. Astfel, decantorul va rămâne în stare cât mai bună, mai mult timp. Mai mult, are o capacitate de 1500 ml, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat și când vizitatorii sunt numeroși. 

Iubitul tău adoră să joace șah? 

Sau poate chiar jucați împreună. În cazul acesta, îl poți surprinde cu un Set șah si accesorii vin, Caseta Deluxe. Acesta este un cadou potrivit tuturor celor care adoră atât șahul, cât și să servească vinuri deosebite. Accesoriile pentru vin vor transforma cu totul experiența servirii acestuia. Interiorul casetei este împărțită în două: în partea de sus se regăsesc piesele de șah, realizate din cele mai bune materiale, iar în partea de jos accesoriile pentru vin. Printre accesoriile care se regăsesc în acest set se numără un inel de picurare, care nu permite scurgerea vinului în timpul turnării, un tăietor de folie, extrem de util pentru a facilita deschiderea sticlei, un tirbușon calitativ, un termometru, două spirale din oțel (pentru tirbușon), un dop pentru vin și două dispozitive de turnare a vinului. Foarte important este aeratorul, care permite ca aerul să fie amestecat cu vinul și să accelereze oxidarea acestuia, ceea ce va duce la eliberarea tuturor aromelor vinului. 

Dacă iubitul tău este pasionat de tehnologie, călătorii și adoră decorațiunile inedite, atunci neapărat trebuie să îi oferi un Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape. Datorită tehnologiei inovatoare, acesta levitează într-un suport în formă de litera C. Tehnologia este de fapt un sistem electromagnetic, care permite levitarea globului. Globul emană o căldură caldă și liniștitoare, este simplu de instalat. Nu îți face griji, deoarece vei primi instrucțiuni clare despre cum poate fi instalat acest glob, pentru a te bucura de el. 

Sperăm că ți-au plăcut aceste cadouri și că vei alege măcar unul pentru a-i face o surpriză deosebită iubitului tău.