Pentru ca prietenul tău blănos să se bucure de o viață fericită alături de tine, este foarte important să primească alimentație de care are nevoie, dar nu doar atât. Este important să primească hrană de calitate, ținându-se cont de vârsta, greutatea și starea lui de sănătate. Află, citind rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre mancare pentru caini!

Tipuri de mancare pentru caini

Este important să ții cont de rasa, vârsta și greutatea cățelului tău, astfel încât să îi poți oferi exact ce are nevoie. Evită pe cât posibil sau chiar total să îi oferi din ceea ce mănânci tu, deoarece aceasta nu este cea mai bună variantă pentru el. Pe piață poți găsi o gamă variată de mâncare pentru cățelul tău, fie că dorești să optezi pentru hrana umedă, hrana uscată, sau pentru alternarea celor două.

Mâncare uscată pentru câini

Hrana uscată pentru câini este destul de accesibil și are rol de a asigura acestora o viață sănătoasă și fericită. Printr-o porție de mâncare destinată vârstei și rasei cațelului tău, acesta va primi toți nutrienții de care are nevoie. Discută cu medicul veterinar despre mâncarea uscată potrivită cățelului tău și citește eticheta produselor pentru care dorești să optezi! În acest fel cățelul tău va primi hrană de calitate, potrivită vârstei, rasei, greutății și stării lui de sănătate!

Mâncarea umedă pentru câini

Mâncarea umedă poate fi utilizată ca hrană de bază sau ca alternare pentru hrana uscată, oferind în acest fel meniului cățelului tău puțină diversitate. Acesta va fi cu siguranță încântat de hrana umedă primită, deoarece aceasta are un miros deosebit de atractiv pentru orice cățel și un gust pur și simplu delicios! În plus, acest tip de hrană este de asemenea, sănătos și aduce anumite avantaje. Dacă prietenul tău blănos este supraponderal, greutatea acestuia va putea fi ținută sub control cu ajutorul acestui tip de hrană, deoarece este delicioasă și nu conține foarte multe calorii. În cazul în care cățelul tău nu consumă suficientă apă în mod voluntar, cu ajutorul acestui tip de mâncare, el poate primi un plus de hidratare, aspect deosebit pentru organismul oricărei ființe. Așadar, fie că ai un cățel supraponderal, ori unul care nu consumă suficientă apă, ori pur și simplu vrei să îi oferi prietenul tău necuvântător o mâncare delicioasă, atunci alege hrană umedă potrivită vârstei, fără a-ți face griji!

Hrănirea corectă a câinelui

Fie că ai ales hrana uscată, cea umedă, sau chiar alternarea celor două tipuri de hrană, este foarte important să știi că mâncarea nu trebuie să fie la discreția animalului tău de companie. În funcție de vârstă, trebuie să îi oferi acestuia un anumit numar de mese pe zi, astfel încât el să crească, să se dezvolte și să își păstreze sănătatea până la o vârstă înaintată! Ținând cont de vârsta, rasa, greutatea și eventualele probleme de sănătate ale cățelului tău, vei putea alege alimentația potrivită pentru acesta! 

Pe NovaFood.ro ai posibilitatea de a comanda hrană pentru câini, conserva caine, dar și mâncare pentru pisici și chiar accesorii și jucării pentru aceștia! Folosește datele de contact de mai jos și bucură-te de produse de cea mai bună calitate! 

Date de contact:

Telefon:  +40 724 239 215