Situat într-un cadru de poveste pe celebrul drum Transfăgărășan, Hotel Valea cu Pești este o destinație perfectă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii și de confortul modern. Cu o locație privilegiată pe malul Lacului Vidraru, acest hotel oferă o experiență unică de relaxare și aventură în mijlocul Munților Făgăraș.

Cazare și Facilități:
Hotelul dispune de camere elegante și confortabile, fiecare cu o vedere spectaculoasă asupra peisajului montan sau a lacului. Fie că alegi o cameră standard sau superior, te vei bucura de facilități moderne, inclusiv acces Wi-Fi gratuit, tv si minibar.
Restaurantul hotelului oferă o varietate de preparate, cu accent pe bucătăria tradițională românească. 

În plus, terasa panoramică este locul perfect pentru a savura o cină romantică la apusul soarelui, cu o vedere impresionantă asupra lacului.

 Activități și Relaxare:
Valea cu Pești este mai mult decât un loc de cazare; este o destinație completă pentru recreere și aventură. Oaspeții pot explora traseele de drumeție din zonă, pot face o plimbare cu barca pe Lacul Vidraru sau pot vizita atractiile turistice din apropiere, cum ar fi Barajul Vidraru și Cetatea Poenari.
Pentru cei care caută relaxare, hotelul oferă un centru spa bine echipat, cu piscină interioară, saună și servicii de masaj. 


Evenimente și Conferințe:
Hotelul Valea cu Pești este, de asemenea, o locație ideală pentru organizarea de evenimente speciale, de la nunți și aniversări până la conferințe și întâlniri de afaceri. 

Sala de conferință este dotată cu echipamente moderne și poate găzdui evenimente de diferite dimensiuni, oferind în același timp un cadru natural inspirator.

Hotel Valea cu Pești Transfăgărășan este locul unde întalnești natura, oferind o escapadă de neuitat pentru orice călător. Indiferent dacă ești în căutarea aventurii, relaxării sau unui loc de refugiu pentru evenimente speciale, acest hotel îți va depăși așteptările și te va face să revii de fiecare dată cu plăcere.

Pentru rezervări și mai multe informații, vizitează site-ul oficial al hotelului www.valea-cu-pesti.ro sau contactează echipa de suport 0755 300 003/0747 119 904 pentru o experiență personalizată.