Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește previziunile astrale pentru luna martie și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Pești

La începutul lunii martie, vei avea parte de Luna nouă și de o eclipsă de Soare care poate fi deosebit de generoasă cu viața ta personal. Ea va aduce mici schimbări în viața de cuplu care te vor face fericită și care te vor convinge că eșrti iubită și apreciată.

Balanță

Astrul guvernator al zodiei tale, Venus, va avea o influență benefică asupra căsniciei și asupra vieții voastre intime. Tranzitul lui Venus prin semnul de Apă al Peștilor aduce mai multă armonie între voi și vă poate ajuta să rezolvați problemele vechi de cuplu.

Berbec

Vei avea șansa să găsești un partener de cursă lungă sau să faci o schimbare în relația de cuplu care să reaprindă pasiunea între voi doi. După 20 martie, când Soarele intră în zodia ta, dorințele tale intime se pot împlini.

Zodiile norocoase la bani

Săgetător

Este momentul să te gândești la activități noi și să te implicit în proiecte care ar putea aduce venituri suplimentare. Dacă te apropii de oamenii potriviți, vei fi cooptată într-o colaborare cu multe beneficii pe viitor.

Capricorn

Ești o fire practică și ești hotărâtă să aduni cât mai mulți bani în cursul acestei primăveri. Vei avea șansa să recuperezi și o parte din banii pierduți la început de an, iar bugetul pe luna martie va fi mult mai mare.

Fecioară

Tranzitul lui Mercur din Pești în Berbec este de bun augur pentru economiile tale. Se pare că, luna aceasta, vor veni câștiguri mai bune și poți pune deoparte bani pentru proiectele viitoare. Vei avea și norocul de a primi o sumă consistentă din partea familiei sau a unei rude.

Zodiile norocoase în carieră

Leu

Profită de conjunctura norocoasă a lunii martie și de eclipsa de Soare din data de 9, pentru a căuta un alt loc de muncă sau pentru a discuta cu superiorii tăi în legătură cu o promovare. Datorită eclipsei poți face un pas major în carieră și poți avea avantaje mai mari pe viitor.

Taur

Încearcă să cauți o colaborare pentru a beneficia de câștiguri suplimentare. Energia pe care o aduce Luna nouă din data de 9 martie poate schimba lucrurile în domeniul tău de activitate și poate apărea o șansă la care nu te gândeai.

Rac

Martie este o perioadă benefică zodiilor de Apă, datorită Lunii noi și a lui Mercur care vor grăbi ritmul și vor aduce o serie de evenimente dinamice pe piața muncii. Dacă unii pleacă, alții vin și este șansa ta să profiți de aceste schimbări.

Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Se pare că va trebui să renunți la ceva de preț sau să te desparți de o persoană dragă, pe care o vei vedea din ce în ce mai rar. Martie este o lună care poate aduce schimbări dramatice în viața ta și care te provoacă să îți schimbi prioritățile, fără să îți ofere prea multe satisfacții.

Vărsător

Pregătește-te să faci față unor provocări noi la serviciu și să te ocupi de probleme urgente, pe care alți colegi nu reușesc să le rezolve. Vei trece printr-o probă de foc și vei avea de înfruntat și bârfe sau zvonuri care te induc în eroare.

Scorpion

Multe lucruri stagnează și te împiedici de voința rigidă a unor persoane care nu vor să schimbe nimic în viața lor. Chiar dacă tu aduci argumente solide că sunt necesare alte planuri și priorități, vei găsi foarte greu susținere din partea familiei sau a prietenilor.

sursa foto: 123rf.com