Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Marea surprinză pe care ți-o poate oferi Venus este reîntâlnirea cu o persoană dragă, căreia i-ai păstrat o amintire frumoasă. Iubirea și pasiunea se întorc în viața ta, în luna iulie, dacă ești singură și dacă îți dorești un nou partener. Dacă ești căsătorită, o vacanță ar putea reaprinde flacăra dintre voi.

Rac

Visele pot deveni realitate vara aceasta și vei reuși să îți umpli sufletul cu multe amintiri frumoase. Ești mai atașată de partenerul de viață sau de iubitul tău, descoperi lucruri noi pe care le puteți face împreună și vă faceți planuri de vacanță minunate. Afecțiunea ta va fi răsplătită din plin.

Fecioară

Romantism, vervă, energie… toate vor veni să îți facă luna iulie minunată și să îți lase amintiri frumoase de dragoste. Vei stabili toate detaliile logodnei și ale nunții, dacă te decizi să te căsătorești. Iar, dacă ești deja măritată, vei petrece o nouă lună de miere în vacanță alături de soț.

Zodiile norocoase în carieră

Leu

Lasă distracțiile pentru luna august și concentrează-te asupra obligațiilor de la serviciu. Nu este exclus să fii transferată pe alt post și să înveți lucruri noi sau să fii cooptată într-un proiect innovator, care te provoacă să fii inventivă. Este o perioadă dinamică pentru cariera ta și trebuie să profiți!

Balanță

O delegație sau o călătorie în interes de serviciu te scoate din monotonia cotidiană și îți oferă să satisfacții. Vei întâlni profesioniști de la care înveți ceva nou și care îți deschid ochii asupra unor aspecte neglijate din cariera ta. Dacă ți-ar fi utile niște cursuri de limbi străine, nu mai sta pe gânduri!

Capricorn

Este o perioadă excelentă pentru a lua decizii importante legate de carieră. Lucrurile se schimbă, simți și tu nevoia să faci ceva nou și astrele îți oferă ocazia să găsești un alt loc de muncă. Ai grijă, totuși, să nu te grăbești, pentru că nu vei mai avea prea mult timp liber pentru tine. Încearcă o colaborare!

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Vei avea o situație financiară mai bună și este posibil să primești niște bani la care nu te așteptai. Partenerul de viață vine și el cu un buget mai consistent acasă, luna aceasta. Chiar dacă nu manevrezi tu toți banii, vei beneficia de pe urma lor sub forma unor cadouri sau a unor călătorii.

Scorpion

Ai noroc la bani și basta! Nu se știe cum, dar banii trag la tine. Fie că îi primești dintr-o moștenire sau printr-o colaborare profitabilă, luna aceasta vei avea un buget bine rotunjit. Te-ai putea gândi la o investiție pe termen lung, care să îți simplifice viața și să aducă beneficii și familiei, mai târziu.

Pești

Ai cheltuieli mari la început de iulie, dar vei reuși să recuperezi banii și să aduni fonduri noi pentru proiectele tale viitoare. Vei primi recompense neașteptate la serviciu sau niște bani drept cadou de la părinți, care încearcă să te ajute pentru a face o investiție de lungă durată.

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Începutul lunii iulie poate fi o perioadă mai tensionată și pot apărea problem în cuplu. Neînțelegerile ar trebui rezolvate pașnic sau amânate pentru o perioadă în care veți avea bani și veți reuși să vă ocupați de ele. Nu lăsa grijile să îți strice atmosfera de vacanță și armonia din familie.

Săgetător

Vei face cheltuieli cam mari și poți avea discuții neplăcute cu părinții sau cu soțul. Chiar dacă le justifici pe fiecare în parte, ceilalți te vor critica pentru risipă. Nici dorința ta de plimbare nu este văzută cu ochi buni de partenerul de viață, care ar dori mai multă stabilitate și liniște în următoarele săptămâni.

Vărsător

Ești capricioasă, încerci să obții anumite lucruri mai dificile, iar acest lucru îi poate enerva pe cei din jur, dar mai ales pe partenerul de cuplu. Pasiunea dintre void oi poate să scadă simțitor, dacă nu ții cont și de opinia sau preferințele lui. Fii atentă și la bani, dar și la armonia din relația de cuplu.

sursa foto: 123rf.com

 

Citește și: Marele horsocop al verii