Zodiile norocoase în dragoste

Vărsător

Te bucuri de una dintre cele mai fericite perioade ale anului și ai de partea ta astre puternice precum Luna nouă, Mercur sau Venus. Vei avea norocul să aduni mai mulți bani, dar cele mai frumoase momente le vei trăi alături de persoana iubită.

Pești

Mizează pe dragoste, pentru că ea îți va oferi cele mai fericite momente! Alături de partenerul tău, vei reuși să realizezi câteva dintre obiectivele pe care le ai anul acesta, importante pentru viitorul relației de cuplu.

Scorpion

Tranzitul lui Venus prin semnul Vărsătorului este de bun augur pentru nativele din Scorpion care au pierdut dragostea sau care vor să reaprindă pasiunea în cuplu. În februarie, vor avea ocazia să revitalizeze relația sau să găsească partenerul potrivit.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Ultima lună de iarnă este o perioadă bună să faci economii și să faci afaceri care vor avea profit în viitor. Vei avea ocazia să colaborezi cu oameni care știu să plătească bine un serviciu de calitate. Ai șanse mari să găsești o nouă sursă de bani în această lună.

Fecioară

Chiar dacă Jupiter este retrograd în zodia ta, februarie este o lună plină de noroc și de șanse. Datorită Lunii pline din data de 22 februarie, vei reuși să rezolvi câteva probleme urgente, să scapi de o datorie și să aduni mai mulți bani.

Capricorn

Este ceva obișnuit pentru tine să aduni bani iarna pentru proiectele și distracțiile din vară. Iar, în februarie, în special în prima jumătate a lunii, vei reuși să faci economii și să te orientezi către un domeniu mai bun din punct de vedere financiar.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Februarie este o lună dinamică, plină de oportunități și profitabilă în ceea ce privește relațiile profesionale. Informațiile pe care le primești de la colegii de breaslă sunt foarte importante și te pot ajuta să faci un progress.

Rac

Colaborarea este pe primul loc în februarie, iar relațiile cu profesioniștii din domeniul tău de activitate îți pot aduce șanse noi. Fie vor apărea contracte noi, fie vei cunoaște pe cineva dispus să te îndrume spre cel mai potrivit post pentru tine.

Balanță

Venus te ajută să atragi atenția asupra ta, în februarie, și să fii mai creativă la locul de muncă. În preajma Lunii pline din 22 februarie, vei reuși să promovezi produsele sau serviciile la care lucrezi și să obții, poate, o avansare.

Zodiile mai puțin norocoase

Leu

Februarie este o perioadă dinamică și tensionată pentru zodia ta. Trebuie să clarifici câteva aspect delicate din viața de cuplu și să depui un efort considerabil la serviciu, pentru a obține rezultatele cerute. Nimic nu vei câștiga fără un compromis, un sacrificiu sau multă muncă!

Săgetător

Ești preocupată de bani, îți cam scapă printre degete, dar nu vei avea șansa să faci economii. Când te aștepți mai puțin, apar cheltuieli și obligații de familie costisitoare. Ferește-te, totuși, de credite la bănci, pentru că vei scăpa ușor de ele.

Berbec

Astrele te sfătuiesc să nu stai în casă, în februarie, ca să nu îți stea norocul! Fă tot posibilul să ai o viață socială mai bogată, să te apropii de oamenii cu relații și să îți cauți un alt loc de muncă. Situația ta profesională este destul de tensionată și e nevoie de o schimbare.