Gustul amintirilor, reinterpretat cu produse Hanul Boieresc

Noua serie „Memoria Gustului de Vară” îți aduce în prim-plan rețete delicioase, reinterpretate de Chef Alex Petricean, inspirate din poveștile oamenilor despre mâncărurile care le-au marcat copilăria și viața de familie. 

Cu ajutorul produselor 3RO din gama Hanul Boieresc, Chef Petricean reușește să dea un nou suflu preparatelor tradiționale, păstrând în același timp autenticitatea gustului de altădată. Și nu gătește singur, ci cu ajutorul oamenilor care îl urmăresc online, căci toate delicatesele pe care le  pregătește sunt inspirate de poveștile împărtășite în marea comunitate PENNY. 

Chef Petricean a rugat publicul online să lase în comentarii amintiri legate de preparatele de odinioară, povești despre rețetele care activează memoria gustului copilăriei sau a vacanțelor petrecute la bunici, în mijlocul naturii. 

De ce gătește chef Alex Petricean cu produsele Hanul Boieresc? Pentru că amintirile sunt prețioase și merită să fie așezate în farfurie cu grijă, cu ingrediente autentice și cât mai proaspete. Și mai ales pentru că produsele Hanul Boieresc îndeplinesc cele trei criterii esențiale 3RO: ingredientele principale sunt din România, sunt procesate și ambalate local. 

Această gamă variată include carne, lactate, conserve de legume și fructe, dulciuri, băuturi și multe altele, fiind disponibile pe tot parcursul anului în magazinele PENNY. Acum știi de unde să îți procuri ingredientele, nu-ți rămâne decât să le combini, inspirat, urmând sfaturile de aur ale maestrului Petricean.

Rețetele din serie: o combinație între tradiție și inovație

Fiecare episod din seria „Memoria Gustului de Vară” aduce în fața ta o rețetă reinterpretată cu ajutorul ingredientelor de la Hanul Boieresc. De la turte gătite pe plită cu piept de pui la jar, până la tocăniță de vară cu spată de porc și roșii proaspete sau ceafă de porc la grătar în stil marinăresc, rețetele sunt ușor de preparat acasă și sunt menite să aducă gustul amintirilor de vară direct pe masa ta. 

Chef Alex Petricean gătește în natură, folosind anumite tehnici de foc, pentru a potența gustul preparatelor din carne românească de la Hanul Boieresc. Este o plăcere să îl privești și să îl asculți, dar mai ales să îi reproduci rețetele!

Unul dintre episoadele vedetă este dedicat unei rețete de ceafă de porc la grătar, gătită în stil marinăresc, servită cu sos gros de roșii și ouă prăjite. Ingredientele folosite sunt din gama Hanul Boieresc, garantând astfel prospețimea și autenticitatea gustului românesc.

Găsește-ți inspirația în „Memoria Gustului de Vară”

Seria video este disponibilă pe YouTube și pe site-ul PENNY, iar fiecare rețetă vine cu detalii complete despre ingrediente și un calculator care te ajută să adaptezi cantitățile în funcție de numărul de porții dorite. Descoperă cum produsele Hanul Boieresc pot transforma rețetele tradiționale în preparate reinterpretate, pline de savoare și originalitate.

Alătură-te călătoriei noastre culinare și retrăiește gustul amintirilor cu ajutorul rețetelor reinterpretate de Chef Alex Petricean, disponibile în cadrul campaniei Hanul Boieresc. Intră acum pe site-ul PENNY și lasă-te inspirat de „Memoria Gustului de Vară”.

Link-uri utile:

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.