Magia primelor povești nu se uită niciodată! Așa ne formăm prima oară părerile despre lume, învățăm despre bine și rău, despre empatie, istețime, îndrăzneală și devotament. Acum este mai ușor ca niciodată să le explicăm copiilor toate aceste lucruri în timp ce ne jucăm și citim cărți cu povești nemuritoare.

Hansel și Gretel – o lecție despre iubire și curaj

Indiferent dacă îți place să le citești celor mici astfel de istorisiri seara, înainte de culcare, sau preferi să folosești astfel de cărți pentru jocuri interactive, cu siguranță cele 40 de ediții din această colecție îți vor fi de folos.

Pe lângă poveștile frumoase pe care le conțin, au și un design minunat, cu niște ilustrații ce îi vor captiva pe cititori, indiferent de vârstă. Magia acestei colecții oferite de Libertatea deschide inimi și educă minți.

Farmecul inegalabil al aventurilor celor doi frați a transformat “Hansel și Gretel” într-una dintre povestirile care au fost transmise cu succes din generație în generație. În plus, datorită calității excepționale cu care a fost realizată această ediție o vei putea ține multă vreme în bibliotecă, dăruindu-i învățăturile celor mici și peste ani.

Intră în lumea poveștilor fascinant ilustrate, unde gazde îți vor fi prințesele fermecătoare și prinții curajoși. Colecția ”Primele mele povești” o găsești pe colecții.libertatea.ro sau poți cumpăra cărțile de la chioșcurile de difuzare a presei, acestea având o apariție din două în două săptămâni.

Ca să nu ratezi niciun număr din superba colecție ”Primele mele povești”, poți face precomandă, pe colecții.libertatea.ro. Așa te vei asigura că nu pierzi niciuna dintre minunatele cărți ilustrate pentru copii.

Acum ai la dispoziție pentru precomandă ”Ediția nr. 3 – Cei trei purceluși (Primele mele povești)”, ”Ediția nr. 4 – Hansel și Gretel (Primele mele povești)” și “Ediția nr. 5 – Rățușca cea urâtă (Primele mele povești)”.