Din păcate, chiar și cu orele și banii cheltuiți pe haine damă, multe femei ajung să facă greșeli impardonabile atunci când își aleg outfit-ul.Cu ajutorul celor de la Lamajole.ro, care de-a lungul timpului au devenit adevărați experți în vestimentația de bună calitate, am conturat o serie de greșeli pe care ai putea să le faci atunci când te îmbraci.

Care sunt greselile vestimentare frecvente pe care este bine sa le eviti?

1. Nu purta ținute sport tot timpul! Ținutele sport sunt foarte atractive prin confortul pe care îl oferă în activitățile zilnice. Totuși, din punct de vedere estetic sunt potrivite doar într-o singură situație: atunci când faci sport. Nu purta ținute sport atunci când te plimbi prin oraș, atunci când te întâlnești cu prietenii sau atunci cannd faci cumpărături!

2. Nu purta un machiaj sofisticat oriunde ai merge! Un machiaj sofisticat sau o manichiură luxoasă sunt potrivite într-un cadru potrivit. Dacă ai ieșit până la colțul blocului pentru a face cumpărături, este bine să alegi un outfit cât mai simplu și să te aranjezi cât mai natural;

3. Nu purta haine rupte sau tocuri roase! Orice găurică în haina ar trebui să o scoată din garderobă. Din fericire, investiția în piese vestimentare de dama nu mai este una foarte mare, motiv pentru care poți înlocui cu ușurință o bluză care s-a uzat sau o pereche de tocuri care țin să se dezlipească.

4. Evită hainele cu imprimeuri publicitare! Este de prost gust să porți haine cu imprimeuri de tip logo, indiferent că porți piese vestimentare de la branduri foarte mari sau de la branduri mai puțîn cunoscute. Cele mai potrivite haine, în orice situație, sunt cele simple, în culori neutre.

5. Evită hainele cu imprimeuri foarte bogate, cum ar fi cele cu imprimeu leopard!

6. Încearcă să nu îmbini prea multe culori într-o singură ținută! Elegantă înseamnă, de cele mai multe ori, simplitate. Două, maxim trei culori în outfit sunt mai mult decât suficiente Dacă vrei o ținută luminoasă și plină de viață poți opta pentru mai multe culori, însă ai grijă la nuanțe și la modul în care le combini.

7. Nu abuza de bijuterii! Bijuteriile sunt accesorii excelente pentru un outfit de impact. Totuși, este bine să eviți să le etalezi pe toate de-odată. Nu purta 10 inele, 20 de brățări și 2 ceasuri, ci încearcă să porți câte una, adaptându-le la stilul vestimentar pe care l-ai ales.

8. Nu purta haine mult prea largi sau mult prea strâmte! Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac femeile atunci când se îmbracă este să poarte haine nepotrivite din punct de vedere al mărimii. Dacă vrei un outfit perfect, caută mărimi care să ți se potrivească perfect!

Este foarte important să porți mereu haine de buna calitate și să ții cont de sfaturile vestimentare venite de la specialiști. Un outfit bine ales poate să deschidă o mulțime de uși și îți poate contura imaginea unei femei elegante și inteligente. De ce să nu profiți de el?