Așadar, dacă plănuiești să ieși în frig și să scoți din buzunar câteva must-have-uri, evită următoarele greșeli legate de pulovere bărbați.

Greșeala 1: ne iei în calcul tăietura gulerului

Tăietura gulerului puloverului poate defini modul în care acesta va arăta cu primul strat de îmbrăcăminte (sau cămașa). Dacă doriți ca gulerul cămășii să se vadă, trebuie ca puloverul să aibă gulerul jos și să nu pară prea strâmt. Bineînțeles, trebuie să vă potriviți. Gândește-te dacă vrei ca haina de dedesubt să se vadă și decide-te pentru pulover sau dacă vei purta o cămașă sau un tricou. Gulerul de cămașă este o completare perfectă, atâta timp cât are un aspect uniform.

Greșeala 2: Nepotrivirea cu primul strat

Apropo de purtarea puloverului cu cămăși, dacă aveți o cămașă lungă și o purtați cu un pulover scurt, s-ar putea să atârne dacă nu o legați. Există unele look-uri care permit cămășii să iasă în evidență, dar trebuie să țineți cont de croiala de jos a puloverului. Dacă este unul dintre cele care sunt fixate în partea de jos, va aplatiza cămașa și nu va arăta foarte bine, dar dacă este unul dintre cele care sunt deschise, poate arăta bine, atâta timp cât cămașa nu este prea lungă. 

Cămăși bărbați – oferta zilei!

Greșeala 3: Nu se asortează

În cazul bărbaților, atunci când se poartă un pulover, acesta este de obicei asortat cu un strat exterior suplimentar, cum ar fi un sacou, un palton sau chiar un costum. Asortarea lor este esențială și nu este dificilă, mai ales dacă sunteți în căutarea unei ținute semi-formale serioase. Să rămâi în tonuri de pământ și maro este ideal, iar dacă ai un costum negru, poți purta practic orice pulover sau poți opta pentru unul închis la culoare, așa că nu ai cum să dai greș. 

Greșeala 4: Acoperi cureaua cu puloverul

Doar în unele look-uri, dar dacă ai un pulover scurt și acesta este partea centrală a ținutei, cureaua trebuie să se vadă pe blugi pentru a face legătura între o piesă de îmbrăcăminte și cealaltă. De asemenea, va ajuta la evidențierea acelei părți a ținutei, în timp ce pantalonii doar poartă restul ținutei. 

Cămăși bărbați – oferte 

Greșeala 5: Purtarea puloverelor cu guler în V greșită

Pulovere bărbați cu decolteu în V sunt ideale pentru a fi purtate cu o cămașă și ținute casual cu câțiva nasturi descheiați. Este ideal pentru vânturile răcoroase din nopțile de plajă. Dacă purtați un alt articol de îmbrăcăminte, cum ar fi un tricou pe dedesubt, va arăta rău și își va pierde tot farmecul. Puloverele nu sunt aproape niciodată o problemă, dar trebuie să știi când să le porți.

Greșeala 6: Să nu iei în calcul materialul atunci când te asortezi

Puloverele din lână par mult mai largi decât cele din bumbac, așa că în unele ținute s-ar putea să nu se potrivească cu tipul de țesătură a hainei exterioare. Cel mai bine este să optezi pentru țesături mai subțiri atunci când porți costume sau jachete, iar pentru ținutele în care nu există un strat exterior folosește-le pe cele care par mai largi (în plus, îți va fi mai puțin cald).

Cămăși bărbați – oferte 

Greșeala 7: Să îmbraci pulovere sfâșiate 

Toate puloverele care arată zdrențuite, indiferent de culoare, arată groaznic. Din nefericire, acestea tind să fie articole de îmbrăcăminte foarte delicate, astfel încât o simplă smucitură sau ceva poate distruge complet țesătura, ceea ce este destul de dificil de reparat. Dacă nu poți să o faci, cel mai bine este să o eviți sau cel puțin să o porți în așa fel încât să nu se vadă partea respectivă.

Cămăși bărbați – oferte 

De asemenea, ia în considerare faptul că unele pulovere bărbați sunt ideale pentru vară, dar nu și pentru iarnă. Purtați ceea ce este cel mai potrivit pentru fiecare tip de vreme.