Două echipe formate din câte doi finaliști se află la linia de stat a competiției și intră în cursă pentru a-și găsi locuința potrivită în București. Una dintre echipe va urma calea cea mai eficientă pentru a-și atinge obiectivul, cealaltă merge pe metode mai puțin convenționale. Oare cine va câștiga?

Rămâi alături de noi și urmărește fiecare episod. Alege-ți echipa preferată și vezi prin ce aventuri trec favoriții tăi. Doar așa vei afla cum au reușit să învingă în lupta pentru cea mai bună chirie.

Mai mult, Imobiliare.ro te provoacă să intri și tu în “Goana după chirie”. E un challenge pe care nu îl poți refuza pentru că, dacă vei câștiga, noi îți plătim chiria.

Tot ce trebuie să faci este să prinzi indiciile pe care ți le vom da împreună cu Șerban Trîmbițașu, unul dintre cei mai cunoscuți agenți imobiliari din România pe social media, și să găsești anunțul câștigător folosind filtrele și instrumentele pe care le punem la dispoziție pe Imobiliare.ro. Faci un duet, ni-l trimiți printr-un mesaj privat pe contul nostru de TikTok și ești cu un pas mai aproape de a fi declarat câștigător.

Cele mai noi episoade și toate detaliile despre concurs te așteaptă aici.