Duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, intrăm în lumea spiritualității, în prima parte, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în Postul Paștelui. Ulterior, facem un popas în lumea autenticității și desigur, spre final, a iubirii, cu două cupluri care pot fi exemple pentru mulți dintre cei care privesc.

Astfel, în platoul emisiunii va sosi părintele Constantin Necula, un orator excepțional, un exponent al credinței, care ne va vorbi despre însemnătatea acesteia, despre cum văd tinerii de azi legătura cu Biserica, despre cum să-l iubim pe Dumnezeu și cum să postim corect. Mai mult, acesta ne va mărturisi ce înseamnă iertarea și cum să fim indulgenți într-o lume a vitezei. Pentru a completa pe deplin momentul, cu emoție, ne va încânta talentata vedetă populară, Alexandra Chira, una dintre cele mai bune voci ale noii generații de folclor, care vine cu o priceasnă de suflet. Alexandra ne aduce și folclor și ne vorbește despre costumul zonei pe care o reprezintă, Sălaj.

11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Frumoasa artistă Natalia Barbu ne aduce muzică romantică, ne amintește de mama sa, regretata artistă a Basarabiei, Ana Barbu și ne spune ce înseamnă pentru un artist experiența Eurovision, ea reprezentând Moldova, în anul 2007. Ne va cânta și-un duet celebru alături de Paul Surugiu-Fuego.

Poposim pe planeta dragostei împreună cu minunatul cuplu Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu. Ea actriță, el regizor, formează o echipă imbatabilă, o mănușă a dragostei, cu o poveste care ține de mai bine de 23 de ani. Ne vor vorbi despre proiectele lor, despre relația de iubire și vor răspunde deschis ”testului sincerității”! Veți vedea și un moment de zile mari, de muzică și poezie, alături de Fuego și Alexandra, care au pregătit ceva spectaculos împreună.

Celebra Cleopatra Stratan, vedetă de la doar 3 ani, intrată în Cartea Recordurilor, sosește la noi alături de soțul ei, artistul și compozitorul, Edward Sanda. Ne vor cânta în duet și ne vor povesti despre iubirea lor, despre succesul avut la vârste fragede și vom asculta și celebra melodie ”Ghiță”, cu frumoasa Cleopatra acum, la 19 ani. Paul Surugiu are și el daruri muzicale și surprize, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș!