Astfel, duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, avem o ediție dedicată în totalitate Basarabiei, cu multe surprize, sentimente înalte și parte dintre cei mai mai iubiți, mai de succes și mai apreciați artiști, din mai zone muzicale, atât comerciali, cât și din folclorul autentic. Mireasa furată și părăsită, Republica Moldova este pământ românesc, este leagăn al unei culturi remarcabile, iar arta de acolo este realizată cu profesionalism, la cel mai înalt nivel. Vorbim aceeași limbă, avem o istorie îngemănată și valori comune.

Sosesc la noi minunații băieți de la AKORD, care sunt unul dintre cele mai populare produse muzicale ale Basarabiei din ultimii ani, deși nu cânta neaparat un gen comercial. Ei au emoție, au melodii celebre pregătite pentru voi, hituri, au eleganță și decență, dar și o surpriză specială alături de Fuego, cândtând cu toții o capodoperă marca Eugen Doga.

Autenticitatea este adusă de artista cu aur în glas și foc în picioare, minunata Maria Iliuț, bucovineanca din Codrii Cosminului, adoptată de Basarabia, care are daruri muzicale speciale, amintiri din tinerețe cu TVR, dar și un duet alături de Fuego, precum și unul alături de minunatul Nicolae Gribincea!

Nu se putea o ediție dedicată Basarabiei fără artista care a făcut cel mai mare succes în România, după Revoluție. Este vorba despre cea care ne va aduce emoție, un cântec despre florile de liliac, dar și unul plin de adevăr și duritate, despre satele Moldovei. Este vorba despre frumoasa Anastasia Lazariuc, care e într-o formă de zile mari!

W1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Îl veți asculta și pe Pasha Parfeni, reprezentant al zonei comerciale, cel care a fost de două ori la Eurovision pentru Moldova, care ne aduce cântece speciale, ne vorbește despre locurile pe care să le vedem în Basarabia, ne cântă în duet cu Fuego, dar și cu o altă artistă care e pe primele locuri în topurile din România, senzuala și talentata Nicoleta Nucă. Nicoleta ne va vorbi despre sufletul ei de acasă, fiind basarabeancă și ne va cânta cel mai recent single al ei.

Vin la noi și minunații PLĂIEȘII. Tot ce fac aceștia stă sub semnul unicitatii. Sunt atipici, sunt spectaculosi, autentici, iar piesele lor au devenit adevarate hituri, adunand milioane de vizionari pe Youtube! Ne aduc aceste melodii de referință, multe alte surprize, detalii despre activitate lor și-un duet de zile mari alături de Paul Surugiu! Nu ratați!