Cluburile de fitness din România își vor deschide porțile atat membrilor, cat și non-membrilor, oferindu-le cele mai recente versiuni ale programelor Les Mills cu instructori renumiti și cu activități distractive, pe tot parcursul zilelor de eveniment.

Evenimentele Les Mills își propun sa construiască si să consolideze legături în comunitatea iubitorilor de fitness, sa inspire si sa motiveze pentru o viață sănătoasă, în care sportul si socializarea sunt esentiale. Pentru a participa la evenimentele din seria STRONGER, trebuie doar să verificați lista de mai jos, pentru a vedea care va este cel mai apropiat club.

  • 700 FIT
  • BIG FITNESS
    SMARTFIT
  • SWEAT CONCEPT
  • THE MOVEMENT TRAINING CENTER
  • WORLD CLASS ROMÂNIA

Despre Les Mills

Les Mills este lider global în materie de group fitness, cu 20 de programe disponibile în prezent, în săli de sport, și facilități de fitness oferite pasionatilor de fitness din întreaga lume.

Les Mills pune laolaltă cea mai bună muzică, cele mai eficiente programe de fitness, cei mai performanți si mai indragiti instructori, pentru a crea programe de fitness care vă vor schimba viața, modelate si validate științific. Fiecare antrenament este actualizat cu noi coregrafii și muzică, o data la trei luni.

Fondată în Noua Zeelandă, în 1968, compania Les Mills a crescut în ultimii 54 de ani pentru a deveni lider mondial în fitness de grup. Antrenamentele Les Mills sunt oferite de 140.000 de instructori certificați, în peste 20.000 de cluburi din întreaga lume, și sunt disponibile sub formă de cursuri live, virtuale și immersive, precum și prin intermediul platformei de streaming LES MILLS+™.