În coșul de cumpărături își poate face loc lichiorul Mozart Chocolate Coffee, care conține doar ingrediente naturale atent selecţionate şi amestecate în proporții definite pentru a anima gusturi sublime. Gustul cremos şi delicios al lichiorului ce împleteşte aroma clasică de ciocolată cu cea de cafea poate fi savurat aşa cum este, rece, sau poate fi adăugat într-un “choctail” dedicat momentelor de relaxare. 

Și o sticlă de spumant trebuie să se regăsească printre cumpărăturile dedicate momentelor festive petrecute în compania doamnelor. Cosmopolitan Diva este întruchiparea glam a băuturilor efervescente, cu o aromatică delicată şi lejeritate în degustare, calitate definită de concentraţia alcoolică redusă ce caracterizează fiecare sticlă produsă de brandul leton. Licorile ce compun gama Cosmopolitan Diva propun arome fructate, florale sau uşor vanilate, astfel că se savurează adesea ca aperitive, servite reci. 

Iar pentru un răsfăț suprem al papilelor gustative, poți opta anul acesta pentru o șampanie celebră, cum este Moet&Chandon Ice Imperial Rose. Prima şi singura şampanie rosé din lume creată special pentru a fi savurată cu gheaţă etalează un aer rebel, dar păstrează nobleţea specifică sortimentelor Moët&Chandon. Şampania dezvăluie o paletă aromatică cu adevărat seducătoare, evidenţiind astfel diversitatea podgoriilor franţuzeşti. Textura bogată a șampaniei, aciditatea şi influenţele uşor amărui de pe final sunt echilibrate excelent prin adăugarea cuburilor de gheaţă. 

Iar dacă ai mai căutat pe Google până acum „Moet preț”, cu siguranță știi că pe FineStore.ro o găsești la preţ bun. De sărbători, peste 3.000 de produse 100% originale se regăsesc în oferta FineStore.ro!  Așa că te poți inspira din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice care are în această perioadă preţuri mici pentru a alege o licoare deosebită și pentru partenerul tău.

Poți alege băuturi rafinate de la branduri renumite, precum Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, G Vine, sau te poți orienta către cele tradiționale. Pe FineStore.ro găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice și nu numai.

În plus, livrarea este rapidă, în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate, iar, dacă nota de plată depășește 199 de lei, transportul este gratuit. Alegeri inspirate!