Sunt disponibile în cadrul clinicii mai multe tipuri de lentile, cât și rame ochelari diverse pentru orice buget. Calitatea lor este premium, la fel ca și a serviciile pe care acest lanț de magazine de optică medicală le oferă. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru mai multe produse și servicii. De asemenea, se pot solicita și ochelarii de soare cu dioptrii sau fără.

EXPERTOPTIC este magazin de optică medicală ce vă oferă servicii de calitate și sprijin pentru alegerea corectă a produselor pentru nevoile dumneavoastră. Specialiștii sunt atenți la detalii și urmăresc creșterea stării de bine a pacienților, astfel încât fiecare pacient să fie mulțumit. Se oferă consultanță specializată, iar online vă puteți programa de pe pagina aferentă consultațiilor ori la numărul de telefon. Optica medicală are mai multe locații în care activează și vă puteți programa la oricare este mai aproape de dumneavoastră. Este vorba despre Suceava, Botoșani (două locații), Rădăuți, Fălticeni și Roman. Pe site aveți datele de contact pentru fiecare în parte.

Pentru a mulțumi toți clienții, clinica oferă o gamă variată de produse în ceea ce privește lentilele. Se poate opta pentru lentile fotocromatice, cu filtru pentru calculator, subțiate, bifocale, degresive, relax, progresive, pentru discromatopsie, de soare cu dioptrie, speciale pentru conducătorii auto sau personalizate. Dacă nu știți pentru care să optați, veți avea parte de consultanță specializată. 

Rame de ochelari pentru nevoile fiecărui pacient

La fel de mult cum contează lentilele, ramele au și ele un impact asupra purtării ochelarilor. Foarte multe persoane nu doresc să poarte ochelari din cauza ramelor care nu se potrivesc înfățișării. Ramele disponibile la EXPERTOPTIC au o calitate superioară și un aspect modern, care se pot purta cu ușurință. Sunt disponibile mai multe modele, iar la fel veți avea parte de consultanță și sprijin în alegerea ramelor. 

Aveți posibilitatea de a achiziționa totodată rame speciale pentru activități sportive, ce au în vedere înotul, ciclismul, tenisului, ski sau alergare, cât și alte sporturi. Tot ce trebuie să faceți este să vă programați la una dintre locații, iar mai apoi puteți discuta cu specialiștii despre nevoile și preferințele dumneavoastră. 

Produse multiple și calitative

EXPERTOPTIC lucrează în permanență cu producători de lentile cu multă experiență, oferind unele dintre cele mai bune produse în acest sens. Nu doar lentilele, ci și alte produse au o calitate superioară în cadrul acestei optici medicale, unde vă puteți programa pentru a vă îngriji vederea. La EXPERTOPTIC puteți opta pentru ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact și chiar reparații la ochelari. 

În funcție de nevoile dumneavoastră, dar și de preferințe, puteți alege dintre oricare produs ori puteți face o programare. Pentru a contacta una dintre clinici, selectați orașul și veți avea la dispoziție toate detaliile. 

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589