DecoToys – un nou început magic

Cu o experiență de mai bine 10 ani în industria jucăriilor și a decorațiunilor, EuroArtOnline s-a remarcat ca fiind furnizor de încredere pentru părinți și copii. Însă, pentru a răspunde mai bine nevoilor și dorințelor nevoilor săi, compania a decis să intre într-o nouă etapă a dezvoltării sale și să devină DecoToys. Noul nume, DecoToys, reflectă mai bine ceea ce oferă această companie. De la jucării adorabile pentru copii, până la cutii, accesorii lemn și decorațiuni deosebite pentru casă, magazinul online este acum un nume care inspiră și aduce bucurie. 

Accesorii lemn – frumusețea naturii în casele noastre

Lemnul este un material magic. Are o căldură naturală și o frumusețe unică ce se regăsește în fiecare detaliu al decorațiunilor. Însă pentru a aduce un strop de culoare în casa noastră, decorațiunile confecționate din lemn au nevoie de un strop de magie. Printre accesorii lemn potrivite pentru decorarea acestora, regăsim figurinele din fetru, strasurile sau sclipiciul. Cu un strop de imaginație și puțină îndemânare, acestea pot fi folosite pentru a crea adevărate opere de artă.  Bineînțeles, nu putem să nu apreciem decorațiunile din lemn, care sunt mai mult decât obiecte – sunt manifestări ale simplității și eleganței. Fie că este vorba de lădițe pentru depozitare, rame foto sau suporturi pentru cărți, fiecare accesoriu lemn aduce o notă naturală în lumea modernă.

Decorațiuni – piese magice care-ți înfrumusețează spațiul 

Decorațiunile sunt punctul culminant al oricărui spațiu. Acestea ne spun povestea și ne reflectă personalitatea. DecoToys aduce decorațiuni pline de magie care transformă spațiul într-un loc cu adevărat special. De la cutii din lemn și marionete, la flori uscate, globuri, ghirlande sau panglici colorate, decorațiunile aduc un aer fresh și inspirat în orice cameră. Fiecare piesă este creată pentru a aduce bucurie și stil în locuința ta. Alege decorațiunile care vibrează cu sufletul tău și transformă-ți casa într-un colț de poveste.

Jucăriile și jocurile – prietenii tuturor copiilor

Jucăriile sunt esențiale pentru dezvoltarea și fericirea copiilor. DecoToys oferă o gamă variată de jucării din lemn, educative, precum și jucării pentru exterior. Acestea nu sunt doar simple obiecte, ci prieteni care stau la baza aventurilor copilăriei. În plus, din arsenalul copilăriei, nu pot lipsi jocurile. Jocuri interactive, puzzle-uri, jocuri pentru îndemânare, pe cei mici îi așteaptă o colecție vastă, gândită să le captiveze imaginația și să le aducă zâmbete de bucurie în fiecare zi. Fiecare jucărie este creată cu atenție la detalii și cu gândul la siguranță și calitate. Culorile vibrante și materialele non-toxice fac din acestea alegeri de încredere pentru copii.

EuroArtOnline nu a dispărut. A evoluat, a crescut și a devenit DecoToys – un univers al magiei, creativității și bucuriei pentru toți cei mici și mari. În fiecare jucărie, accesoriu și decorațiune se află o scânteie a fericirii. Ceea ce contează este să alegi cu inima și să lași magia să continue să-ți lumineze viața, indiferent de vârstă.