Şi în acest an, Compania Concordia – împreună cu  Asociaţia Art-Music A.T. – vă invită la un concert de înaltă ţinută artistică Eu nu mai sunt cel de ieri”, pe care îl va susţine îndrăgitul cântăreţ şi actor.

Aflat la maturitatea  experienţei sale artistice, care numără 34 de ani,  Aurelian Temişan a pregătit un spectacol cu melodii pentru suflet, atent alese.

«Cine sunt?»… «Eu nu mai sunt cel de ieri»… Da! După 31 de ani de când știu că «eu nu mai sunt cel de ieri», am ajuns să mă întreb «cine sunt». Știu cine sunt. Și ca să vedeți că știu, veniți pe 14 noiembrie 2023, la Opera Națională din Bucureşti, la concert! Acolo, am multe să vă spun. Voi cânta piesa lui Cornel Fugaru, scrisă în 1991 – «Eu nu mai sunt cel de ieri» – şi, evident, cea mai recentă dintre cele dedicate vouă, cea scrisă de George Hora… «Cine sunt?». Va fi un concert cu 20 de melodii, fiecare dintre ele spunând o poveste, iar voi veți fi martorii timpului care a trecut și în care am cântat”, mărturiseşte Aurelian Temişan.

          Ca la fiecare dintre concertele sale, artistul a pregătit – pentru concertul din 14 noiembrie 2023, care va avea loc la Opera Naţională din Bucureşti, la ora 19:30, multe surprize. În sală vor fi prezente mari personalităţi din lumea artistică. Sunt personalităţi cu care Aurelian Temişan a rezonat în cei 34 de ani de carieră şi cu care va avea interacţiuni spontane, spre bucuria şi deliciul publicului.

Pe scenă, pe lângă piesele din repertoriul său ori cele care au o însemnătate anume pentru el – pe care le-a pregătit, cu dragoste pentru public, cu grijă şi cu noi orchestraţii semnate de Andrei Tudor şi Viorel Sârbu -, Aurelian Temişan va avea doi invitaţi-surpriză. Unul din România – prieten vechi şi liderul unei formaţii de succes din ţara noastră -, iar al doilea vine din străinătate şi va cânta alături de Aurelian o piesă foarte cunoscută publicului larg. Nu vă spunem cine sunt invitaţii. Cum, de ce? Sunt invitaţi-surpriză, doar n-o să dezvăluim surpriza înainte de concert!    

„Povestea” acestor melodii – din şi în viaţa artistului – va fi dezvăluită de cunoscutul om de radio şi televiziune Liana Stanciu, care va purta un dialog la scenă deschisă cu Aurelian Temişan, sub regia semnată de tânărul şi talentatul Alexandru Nagy.

În concertul ,,Eu nu mai sunt cel de ieri’’, Aurelian Temişan va fi însoţit în „călătoria muzicală” de instrumentiştii de la Cardinal Show Orchestra, sub îndrumarea talentatului dirijor Andrei Tudor.

          Biletele pentru acest show de excepţie pot fi procurate de pe platformele IaBilet.ro şi Bilet.ro.