Iată 3 rețete vegane bune de încercat 

1.     Tort de morcovi

Prima idee de rețetă vegană sau de post, pe care trebuie să o încerci, cu orice preț, este tortul de morcovi, care poate satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi în arta mâncării. Fiind foarte ușor de preparat, această rețetă este perfectă pentru o zi de naștere, pentru o întâlnire de duminică cu prietenii! Aroma sa specială, gustul inconfundabil și blatul fraged și pufos te vor cuceri din start, regretând că nu ai apelat mai devreme la această rețetă inedită și cu totul specială! Având un număr redus de calorii poate fi consumat fără probleme după o masă copioasă.

2.     Budincă de chia

O altă rețetă, foarte ușor de urmat, gustoasă, sățioasă și bogată în fibre și proteine este budinca de chia. Având nevoie de doar câteva ingrediente, nu necesită un buget foarte mare și nici prea mult timp de alocat, fiind ideală pentru un mic dejun copios, înainte de muncă sau sală. Fiind un aliment consacrat, chia este consumat de foarte multe persoane ce duc un stil de viață sănătos, regăsindu-se chiar în meniul celor mai mari sportivi de performanță din lumea întreagă. O poți găsi la orice magazin, având un preț accesibil pentru orice buzunar. Dacă vrei să ai parte de mai multe produse de post, poți să arunci o privire pe site-ul celor de la scufita-rosie.ro, unde vei regăsi o gamă largă cu produse de acest fel.

3.     Supă cremă de roșii

Nu în ultimul rând, dacă vrei să optezi și pentru o rețetă sărată, extrem de ușoară și gustoasă, ideală dacă ești și la dietă, atunci supa cremă de roșii îți va schimba viața! Fiind ideală pentru orice anotimp, dar mai ales pentru cel cald, această rețetă delicioasă merge servită alături de o porție de crutoane pe care le poți face tot la tine acasă, din doar câteva felii de pâine, ulei de măsline și verdețuri.

În concluzie, dacă vrei să mănânci rețete vegane gustoase, care să te ajute să-ți menții noul stil de viață sau să respecti postul, ia în calcul aceste rețete care îți vor crea dependență de la prima înghițitură! Fiind extrem de ușor de preparat, vor fi pe placul tuturor membrilor familiei, chiar dacă nu țin post, reușind, astfel, să vă bucurați cu toții de magia gustului!

Sursă foto: Unsplash.com