Aragaz Beko FSGT62110DXO, Gaz, Aprindere electrică

Acest aragaz de la Beko funcționează pe gaz și are 4 arzătoare prevăzute cu tehnologie High-Efficiency. Acestea vor reduce timpul petrecut în bucătărie, iar tu vei putea găti mai economic și mai repede. Are funcție rotisor pentru a putea găti uniform preparatele, acestea fiind rotite în permanență. Flacăra din partea superioară a cuptorului este foarte utilă pentru a prepara alimente la grill sau chiar și pâine prăjită. Cuptorul este, de asemenea, iluminat, pentru a putea supraveghea alimentele în timpul gătirii și este prevăzut cu timer. Aprinderea este electrică atât pentru arzătoare cât și pentru cuptor. Acest aragaz este prevăzut cu sistem de siguranță, care va închide automat alimentarea cu gaz în cazul întreruperii accidentale a flăcării. Ca și dimensiuni, are 60 de cm lățime. Finisajul este tip inox, fiind un aragaz simplu, dar modern. Este o alegere excelentă pentru Black Friday 2021.

Aragaz Arctic AEM5611DTLA, Gaz, Aprindere electrică

Dacă ești în căutarea unui aragaz simplu, cu finisaj negru, atunci trebuie să iei în considerare de Black Friday 2021 acest model de la Arctic. Are 4 arzătoare cu eficiență ridicată, ceea ce înseamnă că vei petrece mai puțin timp gătind și vei consuma mai puțin gaz. Aprinderea este electrică, printr-un buton care produce scânteie și asigură o flacără ideală pentru preparare. Cuptorul este prevăzut cu iluminare, dar și timer pentru a putea monitoriza îndeaproape gătirea rețetelor preferate. Vine la pachet cu o tavă pentru cuptor și are o lățime de doar 50 de cm, ceea ce îl face potrivit pentru bucătării de dimensiuni reduse. Este un aragaz potrivit pentru cei ce caută un aragaz simplu, de buget, dar modern, care să se potrivească în orice tip de bucătărie.

Aragaz Bosch HXN39AD50, Mixt, Autocurățare

Acest aragaz de la Bosch este potrivit pentru cei care își doresc o plită pe gaz și un cuptor electric. Le îmbină perfect pe amândouă într-un singur obiect casnic compact și modern, care are doar 60 de cm lățime. Arzătoarele, 4 la număr, sunt prevăzute cu siguranță. Cuptorul electric are, în primul rând, funcție 3D Hotair, cu ajutorul căreia se distribuie căldura rapid și uniform în întregul cuptor, făcând posibilă prepararea simultană pe 3 niveluri fără a amesteca aromele. De asemenea, cuptorul are funcție EcoClean Direct ce nu presupune un consum suplimentar de energie și care face întreținerea cuptorului foarte ușoară. Un strat special de particule nanoceramice de pe pereții interiori ai cuptorului descompune murdăria și facilitează curățarea acestuia. De asemenea, aragazul mai este prevăzut cu iluminare pentru cuptor și afișaj electronic. Per total, este un produs pe care sigur trebuie să îl urmăriți de Black Friday 2021.

Aragaz Beko FSE6211DX, Mixt, Booster

Acest aragaz de la Beko este unul mixt, care îmbină plăcerea gătirii la flacără cu avantajele coacerii la cuptor electric. Cele 4 arzătoare pe gaz sunt dotate cu tehnologie High-Efficiency, care te vor ajuta să petreci mai puțin timp gătind și vor economisi gaz. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu sistem de siguranță, care oprește automat alimentarea cu gaz dacă flacăra se întrerupe accidental. Cuptorul este electric și vine cu funcție de gătire asistată cu ventilație, care asigură o distribuire unifromă a căldurii în interiorul cuptorului, grăbind procesul de gătire. Datorită funcției Grill, puteți rumeni alimente la suprafață pentru a obține o gătire perfectă. Funcția Booster, în schimb, va reduce cu până la 35% timpul necesar de așteptare pentru preîncălzirea cuptorului. De asemenea, este prevăzut și cu funcție de iluminare și timer și vine cu o tavă inclusă. Dacă ești în căutarea unui aragaz mixt eficient, cu siguranță de Black Friday 2021 trebuie să te utiți și la acesta.

Aragaz Studio Casa Duetto FM60/60, 2 cuptoare, Arzătoare gaz

Acest aragaz de la Studio Casa vă oferă posibilitatea de a vă bucura și de avantajele unui cuptor pe gaz, dar și ale unui cuptor electric. După cum spune și numele său, acesta este prevăzut cu două tipuri de cuptoare, pe gaz și electric. Cele 4 arzătoare sunt pe gaz și au funcție de siguranță. Plita este realizată din cristal negru termorezistent, cu grădare din fontă. Aprinderea este automată, este dotat cu sistem de iluminare și timer mecanic. Vine împreună cu 2 tăvi. Este un model de aragaz care nu trebuie trecut cu vederea de Black Friday 2021.