Jupiter în Berbec

Deschisă, sinceră și temperamentală – acestea sunt caracteristicile pe care ți le-a oferit Jupiter în timp ce traversa zodia ta. Dar trebuie să știi cum să îți folosești aceste calități în favoarea ta, să nu devină punctul tău slab, pe care îl pot exploata alții. Nu lăsa nimic la voia întâmplării și ai încredere în tine! În dragoste, este posibil să iei decizii pripite și să regreți.

Punctul tău slab: nu suporți critica și ai reacții necontrolate!

Jupiter în Taur

Calitățile pe care ți le-a transmis Jupiter sunt geneozitatea, bucuria de a trăi și realismul. Ai nevoie de siguranță materială, dar uneori aștepți să îți pice banii din cer. În cuplu, ești pasională, afectuoasă și fidelă. Rămâi alături de alesul tău și în cele mai dificile momente.

Punctul tău slab: ești prea geloasă și consideri că partenerul tău este, într-un fel, proprietatea ta.

Jupiter în Gemeni

Datorită influenței lui Jupiter, ești dinamică, inteligentă și plină de farmec. Ești deschisă la nou și ai o curiozitate care te definește, iar umorul tău este absolut cuceritor.

Punctul tău slab: chiar dacă te entuziasmează foarte repede ceva, la fel de repede îți trece și nu ești o persoană prea fidelă.

Jupiter în Rac

Energia acestui astru te-a făcut să fii mai sensibilă, grijulie și foarte afectuoasă. Ești foarte atașată de familie și oferi o mână de ajutor prietenilor de fiecare dată când au nevoie. În tinerețe, ți-ai consolidat încrederea în tine, iar în dragoste ești mereu în căutarea armoniei.

Punctul tău slab: Ai tendința să devii dependentă sentimental de partener.

Jupiter în Leu

Ești încrezătoare în forțele proprii, puternică și mândră. Cei din jur te apreciază pentru optimismul și energia ta, dar și pentru faptul că îți ții promisiunile. Îți place să fii lăudată și admirată.

Punctul tău slab: Nu poți spune nu plăcerilor, de la obiecte de lux, la distracții și aventuri.

Jupiter în Fecioară

Jupiter te-a înzestrat cu inteligență și sinceritate. Ai un simț deosebit pentru detalii, dar uneori în situațiile grele, îți scapă ideea de bază. Aștepți de la ceilalți să fie la fel de cinstiți ca și tine și nu îți plac persoanele cu mai multe fețe.

Punctul tău slab: Ești temătoare și nu ai încredere în sentimentele tale. Ai un simț aparte al organizării, deși celorlalți le poți părea dezordonată.

Jupiter în Balanță

Șarm, diplomație și simțul dreptății – acestea sunt calitățile pe care și le-a dăruit Jupiter la naștere. Nu iei decizii pripite și încerci să nu jignești niciodată pe nimeni. În cuplu, păstrezi o oarecare distanță.

Punctul tău slab: De dragul păcii, faci uneori compromisuri care nu sunt în folosul tău. Ai grijă ca asta să nu se repete prea des.

Jupiter în Scorpion

Extrem de sensibilă și vulnerabilă, vei întâlni adevărata dragoste norocoasă abia la a doua sau a treia încercare. Îți schimbi de mai multe ori locuința și încerci să faci schimbări mari și în viața de cuplu. Dacă găsești partenerul ideal, atunci ești fidelă pe viață.

Punctul tău slab: Micile plăceri pot deveni un pericol când exagerezi.

Jupiter în Săgetător

Jupiter te face să fii spontană, prietenoasă și pune accentul pe simțul aventurii. Ești o persoană de acțiune, care se entuziasmează ușor. Îți dorești mereu să evoluezi, să înveți lucruri noi și să preiei conducerea în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale.

Punctul tău slab: ai neapărată nevoie de un partener care să îți împărtășească idealurile pentru a fi fericită.

Jupiter în Capricorn

Hărnicie, disciplină și responsabilitate – sunt trei calități pe care le-ai căpătat datorită lui Jupiter. Ești realistă și eviți să îți asumi riscuri prea mari, iar la succes vei ajunge doar prin multă muncă. Îți dorești un partener ambițios, alături de care să poți realiza multe lucruri importante.

Punctul tău slab: Nu ești generoasă și tolerantă, decât dacă beneficiezi de aprecierea și afecțiunea celorlalți.

Jupiter în Vărsător

Iubești independența și libertatea, ești creativă și ai prezență de spirit. Îți place să fii originală și nu te temi de riscuri. Ai nevoie de un partener care să te satisfacă nu numai emoțional, dar și spiritual.

Punctul tău slab: Poți rămâne fidelă idealurilor tale, dar nu neapărat și partenerului tău.

Jupiter în Pești

Ești afectuoasă, sensibilă și generoasă, așa că nu rămâi indiferentă la nevoile celor aflați în suferință. Dragostea și prietenia sunt mult mai importante pentru tine decât bunurile materiale. În dragoste, ești foarte pasională.

Punctul tău slab: Te lași adesea purtată de vise și ambiții, iar când nu se împlinesc, suferi mai mult decât ar trebui.

credit foto: Foter.com