Iată 3 categorii de accesorii pe care trebuie să le ai în garderobă 

  • Bijuteriile 

Casual sau elegante, bijuteriile trebuie să existe în garderoba unei femei. În funcție de bugetul pe care îl ai, îți poți crea o colecție mică de bijuterii care să se potrivească cu toate ținutele tale. Este esențial ca pentru ținutele de seară, elegante să ai un set de bijuterii potrivite. Pietrele sau cristalele colorate sunt mai greu de integrat. Un truc bun ar fi să alegi diamante sau cristale incolore, pentru a putea fi mai versatile. Astfel vei avea un set elegant pentru mai multe rochii de seară. 

În ceea ce privește bijuteriile casual, ele pot fi diverse. Recomandat este să fie aurii sau argintii. Ai grijă să alegi metalul care îți place mai mult, aur sau argint, respectiv culoarea aurie sau argintie. Astfel vei putea să completezi diverse ținute cu ele. 

  • Încălțămintea 

Cu siguranță ai deja o colecție de pantofi, însă se potrivesc cu hainele din garderoba ta? Pentru a avea un look armonios, pantofii trebuie să fie bine aleși, în orice anotimp. De asemenea, trebuie să fii atentă să asociezi încălțămintea și în funcție de ținuta abordată, fie că e elegantă, sport sau casual. 

Pentru sezoanele de toamnă și iarnă e indicat să deții o pereche de cizme negre, lungi și o pereche de bocanci clasici, deoarece pot fi incluse în multiple ținute.

 În sezoanele de primăvară și vară, opțiunile sunt diverse, însă trebuie să fii atentă la stilul tău vestimentar când alegi încălțămintea. Pantofii stiletto și balerinii în culori neutre sunt o alegere bună. În ceea ce privește sandalele, poți alege diverse modele din colecția de sandale de damă de la Reverse.ro, ceea ce ți se potrivește. Pentru evenimente, poți alege sandale cu toc subțire în culorile nude sau negru, deoarece se pot asorta ușor. Pentru sandalele casual, nu trebuie neapărat să ții cont de culori, deoarece vara e în regulă să porți mai multe culori simultan într-o ținută. 

  • Gențile 

Dacă ai o pasiune pentru genți, probabil deja ai multe în colecție și nu simți că e necesar să îți mai cumperi altele noi. Însă, dacă vrei să investești în cât mai puține genți, trebuie să le alegi în funcție de stil și eveniment. Pentru ținutele de seară poți să îți cumperi unul sau două clutch-uri, unul negru și unul deschis la culoare. Astfel le vei putea folosi la mai multe ținute. Pentru ținutele casual, de zi cu zi, poți opta pentru o geantă mare, în care să îți încapă diverse lucruri de care ai nevoie zilnic. Încearcă să alegi o geantă care să fie compartimentată în interior, ca să poți menține cât de cât ordinea în ea. Pentru ieșirile în oraș poți achiziționa o geantă de mărime medie, cu elemente aurii sau argintii. 

Așadar, în afară de haine, garderoba ta ar trebui să conțină și genți, bijuterii și încălțăminte potrivite stilului tău și evenimentelor la care participi. Trebuie să ții cont de sezon și locația evenimentului, dar cel mai important e să îți placă ceea ce porți și să te reprezinte. 

Sursa foto: unsplash.com