Ce produse stilate poți alege pentru casa ta și cum o poți decora elegant?

  • Comode din lemn și metal

Locuințele cu tendințe moderne și design de lux sunt pentru cei care preferă calitatea înainte de cantitate. Livingul tău poate căpăta un aer extravagant cu ajutorul decorațiunilor și elementelor de mobilier de top. Astfel, recomandările în această direcție propun comodele în stil geometric, confecționate din lemn pe suport de metal finisat. Combinația aceasta este destul de elegantă și poate oferi tenta de lux pe care o cauți pentru camera de zi.

  • Plafoniere din cristal

Tot în aceeași notă elegantă, plafonierele din cristal pot fi perfect instalate în camerele locuinței tale. Confecționate din cele mai bune materiale și cu design deosebit, plafonierele din cristal oferă un ambient distinct unei încăperi stilate. 

În ton cu acest element de iluminat poți opta și pentru decorațiuni de mici dimensiuni, tot din cristal, montate în câteva locuri cheie în cameră.

  • Electrocasnice de lux

Când vine vorba de electrocasnice pentru o locuință nouă cu tente clare de lux, este musai să alegi tot ce este mai bun. De la combina frigorifică în trei uși, cu funcție automată de dezgheț, autocuratare și alte asemenea dotări, ce poate fi găsită pe Altex.ro, până la plite și cuptoare incorporabile, cafetiere inteligente și mașini de spălat vase cu programe distincte, aceste produse electrocasnice sunt propuse pentru locuințele elegante unde se mizează pe lux și rafinament. 

Culorile recomandate în acest caz sunt tonurile de gri metalic care înlocuiesc cu succes clasicul alb.

  • Colțare cu șezlong

Din piele naturală, catifea sau materiale ecologice de calitate, colțarele cu șezlong propun un stil aparte camerei de zi sau salonului. Tapițeria în culori puternice precum albastru regal sau nuanțe de petrol catifelat pot transforma o cameră obișnuită într-una regală, alături de decorațiuni impozante din ciment îmbinat cu inserții metalice argintii sau aurii. Notele sunt clare în acest caz, și anume, eleganță și lux pentru un vizual modern și în tendințe.

  • Statuete strălucitoare

Și cireașa de pe tort pentru o locuință splendidă, decorațiunile de lux sub formă de statuete. Sculpturile abstracte, dar și figurinele decorative sunt printre cele mai recomandate decorațiuni pentru casele extravagante și fără a exagera în vreun fel. Obiectele ce înfățișează corpul uman sau diferite animale care au o anumite simbolistică sunt propuse pentru livingurile cu gust, de mari dimensiuni și care emană opulență. Cât despre materialele propuse, cristalul, porțelanul și metalul sunt printre cele mai apreciate în materie de decorațiuni de interior.

Așadar, vrei o casă care să emane personalitatea ta deosebită? Dacă adori luxul și te regăsești în acest peisaj, atunci propunerile de mai sus ar trebui să îți fie pe plac. Poți achiziționa lucruri de calitate, atât timp cât bugetul tău este generos și știi exact ce îți dorești pentru locuința ta rafinată.

Sursă foto: Pexels.com