Cu o rochie simplă 

Chiar dacă oferă o senzație ciudată, o jacheta tip camasa House Brand poate fi asortată în mod perfect cu o rochie simplă, mai ales dacă rochia este într-o culoare neutră precum albastrul sau bleumarinul. Cu ajutorul acestei piese vestimentare deosebite vei reuși să adaugi un strat suplimentar de eleganță și rafinament, iar dacă dorești un aspect mai feminin, o pereche de sandale cu toc scurt sau o pereche de balerini reprezintă completarea perfectă. 

Cu o pereche de blugi skinny 

Poți combina o jachetă tip cămașă cu o pereche de blugi skinny, mai ales dacă dorești să obții un look modern, în stilul casual-chic. Poți alege o cămașă într-o nuanță neutră precum alb sau bleumarin și poți adăuga, de asemenea, câteva accesorii pentru a-ți completa ținuta: o curea în talie, cercei statement, geanta potrivită. 

Cu o bluză lejeră și o pereche de pantaloni culottes sau palazzo 

Dacă dorești un stil 100% relaxat, o jachetă tip cămașă, alături de o bluză lejeră și o pereche de pantaloni cargo reprezintă cheia succesului în alegerea ținutelor vestimentare. Încearcă să porți jacheta descheiată peste bluză, astfel încât să obții un aspect relaxat și chic. Poți adăuga o pereche de pantaloni culottes sau o pereche de pantaloni palazzi pentru a-ți redefini stilul și pentru a obține un aspect elegant și confortabil în același timp. În combinație cu pantalonii culottes, este ideală completarea ținutei cu ajutorul unei perechi de pantofi stiletto sau balerini, astfel încât să poți echilibra în mod ideal proporțiile. 

Cu pantaloni cargo 

Există și combinația jachetă tip cămașă-pantaloni cargo, iar impresia este aceea de a avea un outfit casual-chic. Poți alege o cămașă într-un imprimeu interesant, cum ar fi cele cu dungi sau cu motive florale, astfel încât să adaugi un strop de originalitate. 

Indiferent de alegerea pe care o faci, este important ca această piesă vestimentară să te reprezinte și să îți ofere șansa de a te simți încrezătoare și confortabilă în hainele pe care le porți.