Explorați ofertele de pe Tipli

Tipli funcționează ca un adevărat mall online, în care găsiți aproape 400 de e-shopuri. Aici aveți o selecție variată de magazine pentru a putea face cea mai bună alegere la cumpărăturile dvs. zilnice.Tipli colaborează cu magazine din următoarele categorii: modă și încălțăminte, casă și grădină, farmacii, mămici și copii, parfumuri și cosmetică, animale și altele. Fie că căutați oferte avantajoase la produse alimentare sau vă doriți să cumpărați un produs mai scump la un preț redus, intrați pe Tipli și explorați ofertele magazinelor partenere. Majoritatea magazinelor oferă cashback pentru fiecare cumpărătură plasată prin Tipli. Comisioanele oferite sunt vizibile pentru fiecare magazin în parte. În plus, pe Tipli veți găsi cupoane de reducere și promoții aplicabile la cumpărături în magazinele partenere. Un bun exemplu este magazinul eMAG, care oferă o mulțime de cupoane de reducere. Pentru a economisi la cumpărăturile dvs. zilnice, dar și ocazionale, intrați pe Tipli, căutați magazinul eMAG și descoperiți oferta care v-ar interesa la moment.

Cumpărați moda preferată cu Tipli

Pentru că toți avem nevoie de haine și încălțări, nu ar trebui să mai ezităm atunci când căutăm cea mai frumoasă ținută pentru noi sau cei dragi. Acum este suficient să intrați pe Tipli, să explorați magazinele din categoria modă și încălțăminte, să alegeți e-shopul cu cel mai bun cashback sau cu cele mai avantajoase oferte de reducere și să cumpărați moda preferată la prețuri reduse. Pe Tipli găsiți și magazinul Pantofiori Veseli. Accesați magazinul de pe Tipli și cumpărați cei mai frumoși pantofiori pentru copiii dvs.

Răsfoiți cataloagele promoționale pe Tipli

Un alt mod eficient de a economisi la cumpărăturile dvs. este să urmăriți ofertele din cataloagele promoționale. Tipli vă ajută și în acest caz. Pe site-ul său găsiți cataloagele celor mai mari magazine din România, precum este Metro. Răsfoiți ultimul catalog și descoperiți ce produse se află la reducere sau promoție.

Sperăm că acum vă este mai clar cum funcționează un portal de cashback și cum puteți beneficia de serviciile acestuia. După cum ați observat, cu Tipli dvs. nu aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat bani și timp.