Deci, indiferent unde vă simțiți blocat, fie că este creativitatea, pe plan romantic sau financiar, există o piatră care vă poate ajuta să profitați de energia de care aveți nevoie pentru a face față. Vreți un pic mai multă dragoste? Există o piatră pentru asta. Trebuie să calmați gândurile anxioase? Cu siguranță există o piatră pentru asta. Vom analiza cameră cu cameră pentru a vă ajută să alegeți cristalele pentru casă, cristale pe care le puteți achiziționa de la https://www.e-crystals.com/

Cristale pentru birou: shungit și pirită

Shungitul este o piatră importantă pentru birou datorită antioxidanților naturali conținuți în ea. Spre deosebire de orice altă piatră de pe Pământ, această piatră, care se găsește doar în Rusia, poate absorbi și neutraliza radiația electromagnetică emisă de dispozitivele electronice. Dacă biroul are un computer, tabletă, telefon sau alte dispozitive electronice, această piatră poate fi de ajutor în combaterea acestei energii. 

Aduceți energia unui cristal de pirită pentru a promova o multitudine de idei, oportunități și încredere în birou. Curajul, motivația și sentimentul de abundență pe care le experimentați atunci când sunteți conectat la energia piritei vă vor inspira să vă asumați riscurile necesare sau să profitați de oportunitățile de dezvoltare.

Cristale pentru dormitor: cuarț roz, selenit și ametist

Căutați cristale care să vă ajute să dormiți și să vă promovați relaxarea? Ce cristal mai bun să aveți în dormitor decât unul care invocă sentimente de pace și dragoste necondiționată? Este vorba despre cuarț roz! Această piatră se conectează la chakra inimii pentru a deschide sufletul la vulnerabilități și a promova iubirea. Aceasta este piatra de temelie a redescoperirii iubirii de sine, întrucât vă conduce să vă dați seama că meritați aceeași compasiune și înțelegere pe care le acordați celorlalți. Cu o energie blândă, cuarțul roz calmează tensiunile zilei și vă împiedică să adormiți furios, deoarece influențează empatia, iertarea și reduce stresul.

Cristale pentru camera copiilor: angelite și cuarț fumuriu

 Angelit: numele acesteia indică calitățile ei blânde și umile, care promovează contactul cu îngerul personal. Este o piatră ideală pentru bebeluși, care trebuie așezată în apropierea patului pentru a-i proteja și a-i liniști.

Adăugați cuarț fumuriu în camera copiilor pentru a stabiliza și a absorbi orice energie nedorită sau hiperactivă.

 Cristale pentru bucătărie: carneol, cuarț roz, cristal de stâncă și ametist

Ingredientul secret al energiei din bucătăria dvs. este un cristal dinamic, carneolul. Acesta emite o energie la fel de intensă ca și culoarea sa. Această piatră este potrivită pentru bucătărie, deoarece aduce încredere, stimulează creativitatea, stimulează motivația și crește rezistența. 

Așezați pe masă un cuarț care reține energia pură și curată. Când lumina soarelui lovește cristalul, culorile curcubeului vor inunda întreaga încăpere. 

Cristale pentru camera de zi: ametist și fluorit

Ametistul pentru ameliorarea stresului este ideal pentru crearea unui spațiu relaxant. Acționează ca un purificator de aer, eliminând negativitatea și emițând energie pozitivă. Ametistul are o energie protectoare, care aduce și lumină, și abundență. Acesta este unul dintre acele cristale ce nu trebuie să ne lipsească din casă!

De asemenea, puteți așeza o mică farfurie umplută cu pietre de fluorit pe măsuța de cafea pentru a aduce echilibru și armonie. Fluoritul vă ajută să găsiți echilibru mental și să faceți față stresului și grijilor care vă ocupă mintea. Dacă aveți acest lucru în camera de zi, veți promova un aer de pozitivitate înrădăcinat, care este perfect pentru întâlniri armonioase și relaxante în aer liber.

Cristale pentru baie: sare din Himalaya, cristal de stâncă, cuarț roz

Rocile de sare din Himalaya sunt ideale pentru decorarea spațiului din baie cu vibrații purificatoare sau pentru a vă cufundă într-o baie cu proprietăți curative. Câteva pietre mici de sare din Himalaya din baie vă vor ameliora tensiunea din minte și corp. Permiteți acestei pietre să se dizolve în apă de baie după o zi lungă de lucru. Veți aprecia efectul său antiinflamator asupra mușchilor și efectul calmant asupra minții în general. 

De asemenea, puteți așeza cristalul de rocă de stâncă. Baia este un loc pentru curățare și, ca piatră principală de curățare, cristalul de stâncă este ideal pentru acest spațiu. Este un amplificator care funcționează pentru a mări energia minții. Un ultim cristal esențial pentru baie este cuarțul roz. Este perfect pentru relaxare!

Cristale pentru grădină: aventurina verde și cristal de stâncă

Această combinație de cristale pentru grădină funcționează atât pentru specialiști, cât și pentru grădinarii amatori. Aventurina verde ghidează energia pământului până la rădăcini pentru a stimula vitalitatea tuturor plantelor. Îngropați-l în solul grădinii sau al plantei în ghiveci alături de cristalul de stâncă pentru a amplifica energia. Cristalul de stâncă vă poate ajuta, de asemenea, să vă programați grădina cu orice intenții viitoare. Concentrați-vă pe ceea ce doriți pentru plantele dvs. și cum doriți să le tratați. 

Nu ezitați să achiziționați aceste cristale de la e-crystals.com. Nu numai că veți avea beneficii pentru casă și grădina, ci veți avea și niște obiecte decorative deosebit de frumoase!