Oamenii obişnuiesc să stea mult prea mult timp în poziţii inadecvate şi inconfortabile atunci când folosesc cele mai populare gadget-uri din ziua de astăzi – telefonul mobil şi laptop-ul, printre altele.

Mai important este faptul să nu aștepți prea mult timp atunci când observi apariţia durerilor de spate. Iată de ce să apelezi la şi cum te poate ajuta o clinică de kinetoterapie din Bucureşti!

Eviţi dependenţa de calmante

Evident, primul răspuns al multor persoane implică utilizarea de pastile care reduc inflamaţia, implicit de calmante. În cazul durerilor de spate severe şi constante, pastilele sunt o soluţie temporară, dar care poate avea efecte negative pe termen lung.

De multe ori, o sesiune de întinderi realizate corespunzător poate avea efecte pe parcursul întregii zile, pe când o pastilă îţi poate readuce spatele la normal timp de doar câteva ore. O clinică de kinetoterapie Bucureşti nu îţi va recomanda calmante decât atunci când durerea devine insuportabilă.

Maximizezi mobilitatea corpului

În general, durerile de spate apar în urma lipsei de mişcare – anume în urma sedentarismului, stil de viaţă practicat de foarte mulţi oameni în ziua de astăzi. Astfel, şedinţele de kinetoterapie au rolul de a reda şi maximiza mobilitatea corpului (spatelui), totodată eliminând durerile de spate.

Mai exact, se elimină tensiunea de la nivelul muşchilor spatelui şi se întind oasele coloanei vertebrale. Ieşind din starea de repaus, durerea este eliminată şi mobilitatea este recâştigată. O clinică de kinetoterapie Bucureşti va trebui să realizeze un consult al fiecărui pacient pentru a determina soluţia optimă de tratament – şedinţele de kinetoterapie nu sunt identice.

Gestionarea corespunzătoare a durerii

Kinetoterapia înseamnă terapie prin mişcare. După cum ştii, atunci când te prinde o durere de spate, instinctul îţi spune să te ridici, să te întinzi şi să te mişti puţin. De cele mai multe ori, aceste trei lucruri produc un rezultat pozitiv.

Evident, rezultatele pozitive sunt înzecite atunci când apelezi la o clinică de kinetoterapie Bucureşti. Fie că este vorba despre durere cronică sau nu, specialiştii unei clinici vor putea pune la punct un program complet de kinetoterapie sau de recuperare, după caz.

Pe scurt, poţi spune adio durerilor de spate din momentul în care începi să vizitezi o astfel de clinică în mod regulat.

Atletico Kinetic este alături de tine, oferindu-ţi servicii de kinetoterapie de calitate superioară şi practicate de adevărați specialişti în domeniu. Apoi, prin intermediul departamentelor dedicate mai multor tipuri de terapie, ai garanţia că vei beneficia de terapia care îţi va fi cu adevărat de ajutor – nu doar de kinetoterapie.Redescoperă mobilitatea corporală şi plăcerea unei vieţi fără dureri – descoperă cea mai bună clinică de kinetoterapie din Bucureşti, Atletico Kinetic!