Dietele draconice nu îți aduc beneficii decât pe termen scurt, însă îți fac foarte mult rău pe termen lung. Dincolo de odihna corespunzătoare, de sport și de hidratarea adecvată, este extrem de important modul în care mănânci. Organismul tău, chiar dacă ești la o vârstă la care ți se pare că poți consuma orice aliment, are nevoie de nutrienți.

Cum slăbești sănătos cu o dietă personalizată după preferințele și obiceiurile tale? Trucurile pentru un regim sustenabil pe termen lung

Multe femei fac greșeala de a scoate complet din meniu anumite alimente, chiar din prima zi de dietă. Poți consuma și paste dacă alegi varianta corectă și le combini așa cum trebuie, cu legume. Dacă apelezi la o cură de slăbire care te înfometează, ajungi să pui înapoi chiar mai multe kilograme decât ai dat jos. 

Echilibrul este cuvântul de bază în orice dietă, mai ales când îți dorești o schimbare reală, pe care să o poți menține pe termen lung. Specialiștii recomandă să consumi fructe și legume de sezon, atât în timpul verii, cât și primăvara sau toamna. În acest fel vei beneficia cât mai mult de vitaminele, mineralele și nutrienții pe care acestea le conțin.

Peater, ghidul tău personalizat pentru nutriție, este o aplicație de mobil personalizabilă pentru nutriție și sport care te ajută să îți atingi scopul într-un mod cât mai facil. Ca să atingi echilibrul nutrițional, ai nevoie de niște meniuri croite exact pe nevoile tale. Peater te ajută cu ele.

Aplicația Peater include 15 profiluri de stil de viață, diete speciale și planuri de nutriție potrivite pentru scopurile și preferințele tale personale. Poți să alegi ce îți place să mănânci, dar poți și să înlocuiești ingrediente, la nevoie. Chiar dacă ai un buget redus, Peater te ajută să mănânci sănătos.

Dacă îți place un meniu omnivor, atunci alege cărnurile slabe, cu un nivel cât mai redus de grăsime, de exemplu cea de pește sau cea de curcan. E important să eviți prăjelile. Carnea gătită la abur sau la cuptor poate fi la fel de savuroasă, însă mirodeniile alese este bine să fie unele care au un efect benefic asupra procesului de ardere al grăsimilor.

La fel de important în orice schimbare a stilului de viață este să te simți bine, să nu ai senzația că mănânci ceva ce nu îți place cu adevărat. Ai nevoie de un partener de încredere care să te îndrume corect spre alimentația de care tu ai nevoie, de fapt.

Aplicația Peater este ușor de folosit, ușor de instalat și poate fi setată de către oricine. În plus, după ce răspunzi la un chestionar despre nevoi și stil de viață, îți va recomanda cel mai bun plan de nutriție dintre cele 15 disponibile. 

Așa beneficiezi de cele mai utile indicații pentru tine, pentru că planul de nutriție personalizat este cea mai sănătoasă variantă atunci când îți dorești să slăbești și să te menții pe termen lung la o greutate potrivită pentru tine.

Te ajută să îți stabilești niște obiective clare, să mănânci niște preparate gustoase în timp ce îți transformi corpul în bine, dar și să îți monitorizezi evoluția pas cu pas. Este prietenul de care ai nevoie pe acest drum, către o viață mai lungă și un organism care poate face față oricărei provocări!

Încearcă Peater acum. Începe schimbarea.