3 detalii ascunse care oferă un maxim de funcționalitate

  • Priza incorporabilă în blat. Pentru că bucătăriile adăpostesc 2 mari obiecte care sunt de nelipsit (frigiderul și cuptorul) și o mare diversitate de alte aparate necesare și utile, necesitatea curentului nu poate fi contestată. Dar nici cea a prizelor. Desigur, prelungitoarele sunt oricând o opțiune, dar cum arată o bucătărie plină de cabluri pe care încerci să le tot ascunzi? Soluția ideală este simplă: prize incorporabile în blat. Acestea au un design frumos și se pot ascunde cu mare ușurință în orice blat de bucătărie. Totodată, le poți poziționa oriunde îți sunt mai de ajutor. Ele sunt atât rotunde sub formă de turn, cât și dreptunghiulare, tocmai pentru a se integra în orice spațiul. Pot avea de la 1 până la 6 locuri pentru ștechere. Mai mult, unele modele au și mufă pentru încărcătoarele dispozitivelor mobile. Deci sunt smart. La fel cum va fi bucătăria dacă le vei folosi.
  • Leduri locale. Lumina este un must în orice încăpere a locuinței, cu preponderență în living și în bucătărie – pentru că se gătește și se ia masa în fiecare zi. Dacă ai una ușor întunecată, optează pentru leduri. Sunt multe feluri de leduri. Unele dintre ele le poți incorpora în mobila. Altele vin sub formă de bandă led și se lipesc. Pe lângă faptul că ridică nivelul funcționalității, ledurile crează o lumină ambientală plăcută. Acest lucru va face ca atmosfera din bucătărie să transmită confort. Va fi o adevărată plăcere să petreci timp de calitate acolo, iar mesele în familie vor fi încărcate de energie.
  • Într-o bucătărie mică, spațiul este o problemă. Tot ce este pus pe blaturi oferă impresia de înghesuială și aglomerare. Pentru a rezolva pentru totdeauna această problemă, alege să organizezi bucătăria pe vertical. Adică cumpără magneți și benzi magnetice pe care să le prinzi de perete și de care să agăți diferite obiecte: tacâmuri mari, recipiente cu condimente etc. Aceste benzi vor crea impresia de spațiu în bucătăria ta.

În concluzie, organizarea unei bucătării prin astfel de detalii va crea un spațiu smart în care te vei simți confortabil să stai chiar și după multe ore de gătit. Care este sugestia ta preferată?

Sursa foto: canva.com