Timpul petrecut alături de prietenele tale cele mai bune te va face să îți limpezești mintea, iar amintirile și glumele pe care le știți doar voi te vor ajuta să te relaxezi, deci vei putea să te întorci acasă cu noi idei pentru organizarea nunții

Trebuie să iei în considerare care este scopul petrecerii burlăcițelor: vreți să vă distrați pe plajă, să vă relaxați la spa sau să dansați toată noaptea? Ca să te ajutăm cu luarea unei decizii, ți-am pregătit un top al celor mai populare destinații pentru petrecerea burlăcițelor:

Plajă în Algarve, Portugalia 

Această locație este perfectă pentru cei care iubesc soarele, nisipul și marea. Pe coasta Algarve se găsesc foarte multe destinații unde te poți bucura de plajă, peisajul este exotic, iar vremea este mereu frumoasă. Dacă tu și prietenele tale sunteți pasionate de fotografie, puteți să vă bucurați și de câteva ședințe foto, sigur vor fi Instagram worthy.  

Cum pe timp de noapte orașele din Algarve se trezesc cu adevărat la viață, este locul perfect pe care îl poți alege dacă vreți să îmbinați zilele de plajă cu ieșirile nocturne în club – pentru că despre asta este vorba la o petrecere a burlăcițelor, nu? 😉

Shopping în Cannes, Franța

În Cannes poți găsi numeroase străzi pline de magazine, fie ele high-end sau buticuri locale. Îți poți reîmprospăta garderoba sau, dacă îți plac noile tendințe, poți încerca un stil nou. Te poți plimba toată ziua alături de prietenele tale probând și încercând lucruri noi. 

Shopping tip: majoritatea magazinelor sunt închise în ziua de duminică, așa ar trebui să ții cont de acest aspect dacă vrei să îți organizezi petrecerea burlăcițelor în weekend.

Petrecere în club în Amsterdam, Olanda

Dacă vrei să petreci toată noaptea, Amsterdam este locul pe care ar trebui neapărat să îl vizitezi. Prețul de intrare în cluburi este în jur de 10 euro, iar băuturile costă între 5 și 10 euro. Mulți DJ cunoscuți vin în cluburile din Amsterdam, așa că poți avea o petrecere a burlăcițelor mai specială, dansând pe melodiile artistului vostru preferat.

Disneyland Paris

Vrei să îți aduci aminte de copilărie și nu vrei o petrecere tipică, dansând într-un club? Atunci de ce să nu mergi într-un parc de distracții? Nu doar copiii se pot bucura de atracțiile din Disneyland Paris, adulții se pot simți la fel de bine, îți garantăm. Distracția va fi și mai mare având în vedere că sunteți un grup de prietene.

Pe lângă carusele și diverse atracții, puteți explora cele două parcuri, să încercați feluri de mâncare specifice locului, să vă faceți poze cu personajele preferate și să vă bucurați de spectacole și parade.

Relaxare în Păltiniș, Sibiu

Dacă nu vrei să organizezi o excursie în afara țării, dar totuși vrei să ai parte de relaxare, poți opta pentru un weekend în Păltiniș. Majoritatea hotelurilor din zonă oferă și tratamente spa și wellness, iar peisajul pe care îl poți admira din piscină sau de pe șezlong este uluitor. Te poți calma cu adevărat, regiunea fiind una montană, deci lipsită de zgomotul autoturismelor.

Sunt foarte multe moduri prin care poți să-ți organizezi petrecerea burlăcițelor. Orice ai alege, asigură-te ca te vei bucura de timpul petrecut alături de prietenele tale cele mai bune și nu vei lăsa ca micile detalii să îți afecteze starea de spirit.

Dacă vrei să ai o nuntă organizată exact așa cum îți dorești și fără să ai prea multe bătăi de cap, apelează la o echipă de specialiști. La Metropolitan Club&Events îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.