Formula Luminous630 de la NIVEA e soluția!

Oamenii de știință de la NIVEA au investit 10 ani de cercetare, în care au testat peste 50.000 de ingrediente pentru a-l găsi pe cel potrivit în combaterea petelor pigmentare. Astfel, LUMINOUS630® este molecula eficientă în reducerea acestei probleme.

Ingredientul este conceput pentru a scădea producția excesivă a melaninei, pigmentul responsabil de culoarea pielii noastre. Echilibrarea producției de melanină face ca acest ingredient revoluționar să poată ajuta la reducerea apariției petelor pigmentare și la îmbunătățirea texturii tenului în general. 

Formula acționează din interior, la nivel celular, având o acțiune dublă: 

  1. Scade intensitatea culorii și dimensiunea petelor pigmentare deja existente pe piele
  2. Echilibrează producția de melanină pentru a preveni reapariția lor

Eficiența serumurilor nu întârzie să apară! NIVEA LUMINOUS630® începe să lucreze în piele la nivel celular din ziua 1 și oferă primele rezultate vizibile în doar 2 săptămâni! După 8 săptămâni, vizibilitatea petelor este redusă cu până la 50%, iar după 12 săptămâni cu până la 71%1

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\600x600px 7 copy.jpg

Pete pigmentare care apar din cauza vârstei

Înaintarea în vârstă vine la pachet și cu pete pigmentare sau riduri. Pentru a combate aceste probleme care apar cu timpul, este nevoie de un produs care să aibă rezultate garantate. De aceea, NIVEA a lansat un nou produs în gama LUMINOUS630®: Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid &anti-pete pigmentare.  Noul serum combină eficacitatea dovedită în reducerea petelor pigmentare a ingredientului patentat LUMINOUS630®cu expertiza NIVEA, renumită în performanța anti-rid. Pe de-o parte, serumul reduce petele pigmentare acumulate în 10 ani. Pe de altă parte, întărește structura pielii, o redensifică și îi redă fermitatea. Formula este îmbogățită cu:

• LUMINOUS630® care reduce chiar și petele pigmentare intense și previne formarea altora noi.

• Acid Hialuronic care activează celulele2 și hidratează intens pielea.

• Un stimulator de colagen3, care crește producția proprie de colagen a pielii, ajută la refacerea volumului și umple ridurile profunde.

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 3 - 600x600px.jpg

Pete pigmentare provocate de expunerea la soare sau dezechilibre hormonale

Razele soarelui și pielea noastră nu fac chiar cea mai bună echipă, deoarece, cu timpul, expunerea excesivă la soare poate duce la apariția petelor pigmentare. În cazul în care ne confruntăm cu dezechilibre hormonale, cum este cazul sarcinii, petele pigmentare nu vor întârzia să apară nici în acest caz. Serumul tratament avansat LUMINOUS630® de la NIVEA – Serumul numărul 1 in Europa4 – este soluția ideală în combaterea petelor pigmentare de acest tip. 

  • Luminează petele pigmentare deja existente și le reduce dimensiunea
  • Echilibrează producția de melanină pentru a preveni apariția unor pete noi
  • Efect anti-pete dovedit pe toate nuanțele de piele
  • Formula este îmbogățită cu Acid Hialuronic, pentru a hidrata pielea în profunzime
C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 4 - 600x600px.jpg

Pete pigmentare create de acnee

Acneea este o problemă cu care cei mai mulți dintre noi s-au confruntat măcar o dată în viață. În procesul de vindecare, acneea poate lăsa în urmă pete pigmentare. Pentru o soluție rapidă, apelăm la fondul de ten, însă pentru o soluție cu efect pe termen lung este nevoie de un plus de îngrijire pentru a le reduce sau chiar îndepărta. NIVEA propune Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee, un produs special formulat pentru nevoile tenului gras, mixt și predispus la imperfecțiuni. 

• Formula LUMINOUS630® reduce vizibil petele pigmentare rămase în urma acneei și previne apariția petelor noi

• Este îmbogățit cu Acid Salicilic, cunoscut pentru proprietățile exfoliante, cu rol de uniformizare a texturii pielii

• Conține Acid Hialuronic, care hidratează în profunzime și Extract de ceai verde, care ajută la echilibrarea uleiurilor naturale din piele și matifiază tenul

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 5 - 600x600px.jpg

Nu se recomandă utilizarea Serumului LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee în combinație cu alte produse din gama LUMINOUS630®.

Rutinele de îngrijire a pielii – cu serumurile LUMINOUS630 de la NIVEA

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 6 - 600x600px.jpg

Dimineața, după ce ți-ai curățat tenul, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi, folosește Crema-fluid de zi NIVEA LUMINOUS630® cu FPS50. Pe lângă acțiunea asupra petelor, aceasta cremă protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. La final, aplică Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, pentru a revitaliza, decongestiona și lumina zona de sub ochi.

RUTINA DE SEARĂ

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 7 - 600x600px.jpg

Seara, după curățarea tenului, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi, pregătește-ți tenul pentru somn, cu Crema de noapte NIVEA LUMINOUS630®, care îi va oferi tenului tău un look fresh și radiant a doua zi. Iar pentru ochi odihniți, alege Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, îmbogățit cu acid hialuronic și cofeină, care ajută la reducerea aspectului cearcănelor și ameliorarea pungilor de sub ochi.

1autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018

2măsurare instrumentală, 42 femei, 2022

3extract natural de soia

4conform Nielsen IQ, piața de seruri de față (categorie definită de client), analiză în 30 de țări din Europa (definite de client), vânzare în valoare și în număr de produse, în perioada noiembrie 2021 – octombrie 2022