Iată ce cadou poți să iei pentru bebelușul prietenilor tăi

1. Seturi de haine

Când vine vorba de cadouri pentru nou născuți, hainele sunt întotdeauna o alegere inteligentă, pentru că aceștia cresc rapid, așa că părinții vor aprecia hainele noi și drăguțe pentru micuții lor. Spre exemplu, un set de hăinuțe ce conține bodysuit-uri, body-uri, bluze, pantaloni și șosete este o alegere minunată, însă ai grijă să selectezi materiale moi și non-toxice, cum ar fi bumbacul organic, pentru a proteja pielea delicată a bebelușului. De asemenea, include modele și culori potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete, dacă dăruiești cadoul înainte de naștere și sexul bebelușului este o supriză. Poți chiar să adaugi și câteva accesorii drăguțe, precum căciulițe, șervețele sau pantofi, care să se asorteze. 

2. Cărți și jucării educative

Dezvoltarea cognitivă a unui copil începe de la o vârstă fragedă, iar cărțile pentru copii și jucăriile educative sunt cadouri excelente pentru a stimula această dezvoltare. Poți alege cărți cu imagini colorate și pagini cartonate, potrivite pentru mâinile mici ale bebelușului, fiind perfecte pentru familiarizarea cu cuvintele și imaginile. Jucăriile moi și zornăitoare sunt, de asemenea, o opțiune minunată, pentru că ajută la dezvoltarea abilităților motorii și senzoriale ale copilului. Alege unele care pot fi spălate ușor, deoarece bebelușii au tendința de a le pune în gură.

3. Leagăn

Nu în ultimul rând, dacă vrei să oferi un cadou ceva mai practic, atunci un leagăn poate fi varianta ideală. Prietenii tăi vor fi foarte recunoscători, având în vedere cât de mult le poate ușura viața. Acesta este ideal pentru liniștirea bebelușului înainte de somn, sau pentru a lăsa nou-născutul în siguranță, cât timp părinții se ocupă de alte treburi. Poți încerca modelele de leagăne pentru copii Joie de pe site-ul celor de la babymatters.ro, disponibile într-o gamă largă de modele!

În concluzie, alegerea unui cadou pentru un nou-născut poate fi o experiență provocatoare, dar plină de bucurie, iar cu atâtea opțiuni disponibile pe piață, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi ceva potrivit. Indiferent dacă optezi pentru haine, cărți și jucării educative, ori un leagăn, ceea ce contează cel mai mult este intenția ta de a aduce un zâmbet pe fețele prietenilor tăi și de a sărbători împreună venirea pe lume a micuțului lor!

Sursă foto: Unsplash.com